gnuciu 15.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Chciałbym składować drzewo opałowe na nieocieplonym poddaszu ( czy to jest to możliwe - nie wejdzie żadne robactwo w wieźbe???????????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Chciałbym składować drzewo opałowe na nieocieplonym poddaszu ( czy to jest to możliwe - nie wejdzie żadne robactwo w wieźbe???????????) Dżizys! I będziesz zasuwał z tym drewnem najpierw na górę po schodach i składował a potem na dół i palił??? Musisz mieć żelazne zdrowie i kondycję... A z tymi robalami to też bym uważała, u mnie, w starym domu, z drewna kominkowego wylazły kiedyś takie wielkie, czerwone larwy, rozlazły się po chałupie (drewno było w piwnicy), czego nie wytłukłam to się ukryło i zakokoniło, powylatywały potem z kątów jakieś dziwne owady, niemałe i brzydkie, brrr... Odradzam trzymanie drewna do kominka w domu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 I niech sie na checiach skonczy . Posluchaj matki , a jesli nie posluchasz to i tak po kilku kursach w te i nazad Ci przejdzie , bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 16.07.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Chciałbym składować drzewo opałowe na nieocieplonym poddaszu ( czy to jest to możliwe - nie wejdzie żadne robactwo w wieźbe???????????) Nie wiem jak ty, ale ja oczami wyobrażni widzę siebie, jak pokracznie ląduję z tymi drwami przy pierwszym zejściu z poddasza. Pomysł jest. Tylko że nie- realny. Literacki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.07.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Chciałbym składować drzewo opałowe na nieocieplonym poddaszu ( czy to jest to możliwe - nie wejdzie żadne robactwo w wieźbe???????????) Robactwo jak robactwo (pewnie jednak wejdzie ) ale z Twojej wypowiedz wnioskuję, że nie wiesz jak może cuchnąć (to delikatne określenie) wilgotne nieokorowane drewno w pomieszczeniu z kiepską wentylacją. Moja rada - nie rób tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.07.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a w życiu odpuść sobie...drzewo musi się wietrzyć non stop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 17.07.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Spodziewam się że powodem jest brak pomieszczenia na drewno.Drewno można przechowywać na wolnej przestrzeni, wystarczy go tylko odpowiednio ułożyć (np. w stóg) i przykryć tylko o góry i może jeszcze od strony zachodniej nieco osłonić.Poddasze zdecydowanie odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 17.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A CHCE CI SIĘ LATAĆ PO SCHODACH Z KAŻDYM KAWAŁKIEM PO DWA RAZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.07.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Zobaczymy jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 18.07.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ja zdecydowanie odradzam, uważam że ten pomysł spali na panewce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts