izat 16.07.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Proszę o wpisywanie ekip, które polecacie, z krótkim opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.07.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Już jest podobny wątek, o TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.07.2005 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 w wątku o kttórym piszesz trudno mi znaleźć jakąś ekipępanuje tam lekki chaos- sklepy, ekipy (głównie sami tynkarze)proponuję wpisywać branżę i kontakt do przedstawiciela ekipy, ewentualnie ceny za robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 18.07.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Napisz do mnie e-mail to Ci przedstawię swoich. Zrobili mi stan surowy i pokryli dachówką. Są rewelacyjni i niezbyt drodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.07.2005 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 nie chcesz podzielić się tym na forum publicznym?? zwłaszcza jeśli są tacy rewelacyjni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 18.07.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Po pierwsze: juz wielokrotnie o tym pisałem i opisałem na specjalnej do tego stronie na Forumpo drugie; nie chcę byc podejrzewany o dawanie PUBLICZNYCH ogłoszeń, po trzecie: nie wiem, czy firma tego sobie życzy - ew. urzędy, konkurencja, itd. Jak chcesz to i tobie indywidualnie napiszę - napisz e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.07.2005 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 wiesz, mnie akurat taki stan o jakim piszesz nie interesuje, bo mam robiony dachmyślałam tylko o innych ale skoro już ich polecałeś to temat uważam za zamkniętypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 19.07.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nie napisałem, że to jest firma od stanu surowego, tylko, żę U MNIE to zrobili. Robią pod klucz. Czytać też trzeba uważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 19.07.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 krzyss, już zapomniałem czy ty masz ścianę 2W? Jeśli tak, to czym ocieplasz i ile twoi sobie życzą za 1m2 elewacji.Możesz mi dać też swoje ceny na tynki, wylewki i ocieplenie poddasza?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 19.07.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Max i styropian 12 cm. O cenach jeszcze nie dyskutowałem, ale jak będą takie jak dotychczas, to nawet "dla fasonu" nie będę dyskutował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzidas 20.07.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja też chętnie sie podłączę, ile życzą sobie za wylewki ocieplenie poddasza etc. czy ceny są z materiałem czy bedziesz kupował. A może wiecie ile płaci się glazurnikowi i schodownikowi he he mam na myśli oczywiście wykończenie schowów wewnętrznych stponie i barierki.czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Krzyss Dziękuję za kontakt.Jutro spróbuję się nagrać na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts