Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

gdy matka umiera?

gościa

Recommended Posts

w kwietniu przechodzilam to samo ,zanim przyszły wyniki lekarze już nas przygotowywali na najgorsze ...... jednak wyniki okazały sie rewelacyjne i prognozy sie nie sprawdziły :D

Mamcia czuje sie dobrze ,a po wizycie na onkologii jest uspokojona

życzę Ci takich wiadomości !!!!

nie można pozbywać sie nadzieii

Trzymam kciuki za Mamę :D :D :D

Chciałabym zapytać, dlaczego mama nie wie o prawdziwej przyczynie swoich dolegliwości?

Według mnie powinna widzieć...

Już wszystko wie. Po prostu trzeba było wybrac właściwy moment na rozmowę. Nie za szybko (tj. po potwierdzeniu diagnozy), ale i bez zwłoki.

Jest cieżko ale sobie radzi.

Pojawiło sie światełko w tunelu, bo w ogóle chcą ją operowac.

Będziemy walczyc.

Chciałabym zapytać, dlaczego mama nie wie o prawdziwej przyczynie swoich dolegliwości?

Według mnie powinna widzieć...

Już wszystko wie. Po prostu trzeba było wybrac właściwy moment na rozmowę. Nie za szybko (tj. po potwierdzeniu diagnozy), ale i bez zwłoki.

Jest cieżko ale sobie radzi.

Pojawiło sie światełko w tunelu, bo w ogóle chcą ją operowac.

Będziemy walczyc.

Trzymam kciuki z całej siły :D

Gość tripper
moja babcia zmarla, kiedy mialem dwa lata, nie pamietam jej w ogole, znam ja glownie z opowiadan mamy. dziwnym trafem czuje sie z nia bardziej zwiazany niz z matka ojca, ktora jeszcze zyje.

Boże współczuję.. z całego serca. Trzymam kciuki za pomyślność wyników. Kilku moich znajomych korzystało z ziół mnichów z Tybetu z dobrym efektem preparat nazywa się DETOX+, szczegółowy opis na łamach czasopisma VILCA KORA, na wszelki wypadek podaję telefony do osoby, która sprowadza ten preparat do Polski Pani Alina Bożyk, dystrybutor firmy AKRO- FARM, tel. 607 936 773 lub 018 442 83 47. Kuracja miesięczna - 60 kapsułek kosztuje ok. 112 zł. Może warto spróbować.

Lek ten stosuje się m. in. w następujących przypadkach:

- profilaktyka i leczenie zachorowań onkologicznych, zmian złośliwych i niezłośliwych ( posiada działanie hamujące rozwój komórek złośliwych),

- włókniaki, mięśniaki, przemieszczenie błony śluzowej macicy, schorzenia sutka

Gościa moze ona wcale nie umiera, po prostu ma raka to się zdarza. Kiedyś spotkałam znajomego, który już prawie nie mówił, miał raka krtani był na wyczerpaniu, ale miał dużo nadziei i planów, ja natomiast byłam przerażona. Byłam pewna że umarł, jego plany wydawały mi się wtedy nie na miejscu, ale udawałam, że wszystko rozumiem. Po kilku latach, kupowaliśmy telefon i nagle patrzę, a to ON. Byłam w ciężkim szoku. jest zdrowy chociaż rak był najgorszego gatunku, po prostu się wyleczył. Miał wtedy 45lat. Moja dobra koleżanka z pracy w 1997 roku mając 27 lat miała najbardziej złośliwego raka w klatce piersiowej. Wszyscy byli pewni, że umrze. Wiele przeszła trudów, ale jest zdrowa. W jednym i drugim przypadku wiara w wyleczenie była najważniejsza. Życzę wiary w wyzdrowienie mamy. Żona Filemona.

• 1 month później...