lingol 16.07.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Cześć, wybraliśmy projekt z Archetonu DUDEK. Jestem w trakcie załatwiania pozwolenia na budowę, mam nadzieję, że jeszcze przed zimą rozpocznę budowę. Czy ktoś buduje lub wybudował taki domek? Chętnie podzielę się własnymi doswiadczeniami z budowy pozdrawiam lingol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 20.07.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Dudek ładny ptaszek ,ale nie mam go w kolecji swojej chyba jesteście pierwsi będę kibicować . Czekamy na zdjęcia z budowy.A co z tym uskokiem pokoju na górze zastawiacie czy równacie ?powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lingol 20.07.2005 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witaj Krab!uskok na poddaszu zostawiamy, ale chcemy poszerzyć garaż i zrobic częściowe podpiwniczeni schodów, ponieważ nie ma w tym projekcie żadnego pomieszczenia gospodarczego. Planujemy też jakiś mały solarek na dach + kominek z płaszczem wodnym. Może masz jakieś doświadczenie z takim zestawieniem? Zdjęcia (na razie pustej dzialeczki pojawią się już nie długopozdrawiamMAgda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts