Mirosław Filipek 16.07.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 witamczy ktoś może buduje ten śliczny domek??jeszcze nie mam projektu ale kupiłam działke i raczej zdecydujemy sie z mężem na ten projekt. Bardzo chciałabym poznać kogoś kto buduje lub wybudował ten domekwięc proszę o kontaktDziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław Filipek 16.07.2005 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 http://www.archeton.pl/prosze po prawej stronie w nazwach zaleść Lipczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 17.07.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 witam, chyba chodzi o Lubczyk, a nie o Lipczyk; realizację domku Lubczyk można zobaczyć na stronie archetona - pozdrawiam czaruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 18.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witaj czaruśJestem żoną Mirkazapewniam Cie że chodzi o libczyka a nie lubczyka. Zobacz na stronie archetony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 18.07.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Sorry, faktycznie jest taki projekt. My budujemy też z Archetona, ale Czarusia z małymi zmianami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 18.07.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 jeśli nikt nie buduje mojego LIPCZYKA TO PROSZĘ PRZYNAJMNIEJ O OPINIEDZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 19.07.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dom niby duży jednak jak dla mnie zdecydowanie za wąski garaż, zbyt mała sień, brak kominka w salonie ( ewentualnie trzeba by postawić trzeci komin) Nie podoba mi się połączenie na dole pomieszczenia gospodarczego z łazienką. Pozdrawiam . Czaruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.07.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 dzięki czaruś za opiniekominek dobudujemy, garaż poszeżymy,pom gos bedzie narazie w pokoju na dole (dopuki się nie zestarzeje) bo później tam zamieszkam, a sień dla mnie okjeszcze raz dzięki chodz z tym kominkiem mnie zdziwiłeś bo byliśmy już w 2 Lipczykach i tam były kominki więc myślałam że jest w projekcie.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 20.07.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witam LIPCZYK to popularny projekt na Mazurach .Nie mam jego zdjęc w zbiorach .Z garażem może być troche problemu poszerzenie to jednak ruszenie całego domu i stropu, elewacji a to trochę kosztuje ale powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 20.07.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 cześć Krab za to twój pseudonim na Podkarpaciu ma także duże wzięcie bo u nas jest mnóstwo domków o nazwie krab nawet byłam w kilku dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 21.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 http://www.archeton.pl/ prosze po prawej stronie w nazwach zaleść Lipczyk u mnie ta prawa jest po lewej stronie monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.07.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 no i jak znaleźliście, jak wam sie podoba jakieś opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 nikt mi nie chce odpisać i poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts