Filippo 17.07.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Witam,W wyliczeniu premii gwarancyjnej, które otrzymalem od PKO BP widnieje zapis: "kwota należnej premii może ulec zmianie od rodzaju budownictwa". Moja premia została wyliczona dla budownictwa wielorodzinnego. Planuję jednak budowę domu. Od czego to zalezy czy tylko od tego jaką inwestycje ja sam wybiorę - budownictwo jednorodzinne lub wielorodzinne.. czy zależne jest to od wcześniej (przy zakladaniu książeczki) zadeklarowanego celu budownictwa?? Przy którym rodzaju budownictwa premia jest wieksza??Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 25.07.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Ja w banku uzyskałam odpowiedź, że premia jest wyższa na mieszkania w bloku a niższa na budowanie domu. Nie mam pojęcia natoniast czym będzie się różnić premia na budownictwo jedno lub wielorodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts