Trini 19.09.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 najlepiej zajrzyj na forum http://www.haczyk.pl/forum tam Ci doradzą, a lepiej jak poczytasz bo na pewno znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie to forum polecam z czystym sumieniem jest tam wielu fachowców od sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Trini tu tak malo moczących kije jest??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 no pewnie tak... albo nikt nie ma czasu... ja byłam ostatnio w połowie sierpnia - ale za to 5 dni jednym ciurkiem w tym wliczając 2 noce od tamtego czasu - brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.09.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Pojechałem do Łeby 450 km i tylko 2szt. 50km w morze na 50m łapaliśmy. Troche bujało. 4do5 stan wody Dwa dni czekałem żeby wyjść i tak cienko . Inni mieli trochę lepszy wynik 8 do 15szt, Może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.09.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Ja dziś byłem w Rowach na kanale.Kicha, same kurduplaste płoteczki i leszczyko-krąpiki!!!!!Teraz myślę nad wypadem na dorszyki!Tylko nie wiem gdzie? Do Darłowa czy do Ustki?!Ktoś jeszcze był ostatnio na morskiej wyprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Trini tu tak malo moczących kije jest??? Sebo8877 No wiesz....tak bezpośrednio odrazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Trini tu tak malo moczących kije jest??? Sebo8877 No wiesz....tak bezpośrednio odrazu... kurczaki - głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 kurczaki - głodnemu chleb na myśli No zaraz...hola hola...a kto mi tu takie świństwa opowiada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 kurczaki - głodnemu chleb na myśli No zaraz...hola hola...a kto mi tu takie świństwa opowiada?? tam zaraz świństwa my o zupie a Ty o d..pie to kto tu ma kosmate myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 tam zaraz świństwa my o zupie a Ty o d..pie to kto tu ma kosmate myśli? No jak to kto?? Z moich ust żaden wyraz Panie wybacz...na "d" nie padł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 tam zaraz świństwa my o zupie a Ty o d..pie to kto tu ma kosmate myśli? No jak to kto?? Z moich ust żaden wyraz Panie wybacz...na "d" nie padł... a no nie padł... ale moja kobieca intuicja podpowiada, że głowa pomyślała.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 a no nie padł... ale moja kobieca intuicja podpowiada, że głowa pomyślała.. :lol: Ano widzisz...liczą się akty....tzn tfu tfu fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.10.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 a no nie padł... ale moja kobieca intuicja podpowiada, że głowa pomyślała.. :lol: Ano widzisz...liczą się akty....tzn tfu tfu fakty no zwłaszcza akty - ze wszelkimi konsekwencjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 no zwłaszcza akty - ze wszelkimi konsekwencjami Rozumiem, że masz na myśli jakieś prawne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 no zwłaszcza akty - ze wszelkimi konsekwencjami Rozumiem, że masz na myśli jakieś prawne?? mam na myśli dokładnie te same co Ty chociaż to zalezy od wieku uczestniczących w takim akcie... jesli poniżej 16 lat, to zdecydowanie są NIE prawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja np. lubię uczestniczyć w taki aktach...wiesz to takie fajne móc tworzyć takie czy inne prawo...no można i na lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.10.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja np. lubię uczestniczyć w taki aktach...wiesz to takie fajne móc tworzyć takie czy inne prawo...no można i na lewo nooo tylko trzeba uważać, żeby nie stworzyć nowego małego Ego Chociaż - jeśli wcześniej prawo do aktów zostało zalegalizowane, to i stworzenie małego Ego przynieść może wiele radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Interesuje mnie bezpieczne tworzenie aktów prawnych. Może to być bardzo twórcze, czasem nawet wzniosłe ale bezpieczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Interesuje mnie bezpieczne tworzenie aktów prawnych. Może to być bardzo twórcze, czasem nawet wzniosłe ale bezpieczne... łeeeeee tam, takie życie to nie życie - poukładane zaplanowane... idź na całość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Szedłem szedłem.... i muszę ci powiedzieć więcej...nawet nie wyszedł bubel prawny tylko naprawdę dopracowana ustawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts