Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moczenie kija ;-)

Darpiot

Recommended Posts

• Odpowiedzi 289
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...

Ooooo...znalazłam coś dla mnie! :D

Skoro o moczeniu kija, to może się przedstawię z tej strony właśnie.

Oto ja :

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13602/sandacze.jpg

A to mój małżonek, który bakcyla wędkarskiego złapał ode mnie :D :

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13602/IMG_0311.JPG

Pozdrawiam wszystkich wędkujących - budujących :D

Włodek W. - na pierwszym zdjęciu zbiornik zaporowy Mietków, niedaleko Świdnicy i Wrocławia. Na drugim - szwedzkie szkiery. Od kilku lat jeździmy raz w roku do Szwecji, co by szczupaków się nałowić na cały rok do przodu :lol: Tam też złowiłam swojego pierwszego "metrowca". Mam nadzieję,że w tym roku też coś większego się złapie :)

stukpuk - a ja nie mogę się doczekać wiosennych wypadów nad wodę, z bacikiem, pobawić się drobnicą.

Włodek W. - na pierwszym zdjęciu zbiornik zaporowy Mietków, niedaleko Świdnicy i Wrocławia. Na drugim - szwedzkie szkiery. Od kilku lat jeździmy raz w roku do Szwecji, co by szczupaków się nałowić na cały rok do przodu :lol: Tam też złowiłam swojego pierwszego "metrowca". Mam nadzieję,że w tym roku też coś większego się złapie :)

stukpuk - a ja nie mogę się doczekać wiosennych wypadów nad wodę, z bacikiem, pobawić się drobnicą.

Fajnie macie z tą Szwecją, też bym tam na ryby wyskoczył!!!!!

Jesteśmy wygodni - od lat korzystamy z usług tego biura :

http://www.wyprawynaryby.pl/ :)

Firma z ogromnym doświadczeniem, kompetentna obsługa - godni polecenia po prostu :D

Czasem odwiedzałem tą strone, ale przez budowe nie mamy kasy na takie wędkowanie :evil: :-?

Ja bym się chyba odważył i poszukał czegoś na własną ręke, tylko ten język :roll:

stukpuk - mam znajomego, który na stałe mieszka w Szwecji. Robił rozeznanie, co do ofert. Powiem szczerze, że różnica owszem - była, ale tak niewielka (rzędu 200-300 zł), że nie warto było się zastanawiać. Biuro przygotowuje kompleksową obsługę wyjazdu, o nic nie musisz się martwić. Zapewnia też stały kontakt i opiekę w czasie pobytu w Szwecji. Mam tu na myśli opiekę "na telefon". Co do języka - 95% Szwedów zna angielski (bo musi - nikt przecież nie rozumie ich języka :lol: ). Ja z angielskiego znam tylko kilka słów i naprawdę spokojnie (no może z niewielkim bólem rąk hehe) sie porozumiewałam :)

stukpuk - mam znajomego, który na stałe mieszka w Szwecji. Robił rozeznanie, co do ofert. Powiem szczerze, że różnica owszem - była, ale tak niewielka (rzędu 200-300 zł), że nie warto było się zastanawiać. Biuro przygotowuje kompleksową obsługę wyjazdu, o nic nie musisz się martwić. Zapewnia też stały kontakt i opiekę w czasie pobytu w Szwecji. Mam tu na myśli opiekę "na telefon". Co do języka - 95% Szwedów zna angielski (bo musi - nikt przecież nie rozumie ich języka :lol: ). Ja z angielskiego znam tylko kilka słów i naprawdę spokojnie (no może z niewielkim bólem rąk hehe) sie porozumiewałam :)

No to faktycznie nie opłaca się samemu fatygować.

No i jak znają angielski to nie będzie tak źle

• 1 month później...
  • 2 weeks później...