Witek Sebastian 17.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Byłbym wdzięczny za fotkę z podniesioną ścianą kolankową, w środku i wewnątrz. Boję się, że taki zabieg zniszczy piękny wygląd tego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 20.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 tak to jest problem mam zdjęcia z budowy gdzie jest podniesiona ścianka kolankowa można krokwie trochę wydłuzyć, trzeba porysować - linijka i elewacje domu i rysować czy dach uleci czy nie, tylko krokwi też nie można zwiększać w nieskończoność .http://www.czarus.rox.pl/ widać wieniec nad ścianką kolankową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 20.07.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witam, tak się składa, że jest to moja budowa. Wszystko jest zgodnie z projektem, a ściana kolankowa nie była podniesionakrab nie wiedziałem, że mój adres podałeś na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts