romka 18.07.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 wczoraj usłyszałam ,że karpiówka koramik jest bardzo miękka.czy tak jest w rzeczywistości,czy to duża wada ?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 18.07.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 wczoraj usłyszałam ,że karpiówka koramik jest bardzo miękka.czy tak jest w rzeczywistości,czy to duża wada ? pozdro Jest miekka, wiec dekarze ją lubią, ponieważ się nie męczą przy cięciu, wierceniu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.07.2005 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 no widzisz ,a dekarz z którym rozmawiałam uczynił z tego zarzut i sie zapytał czy zastanawialiśmy nad brasem.czyli był tu ukryty cel,bo już się zastanawiałam czy by nie zmienić na inna firmę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.07.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 A czy Braas robi karpiówkę. Wydawało mi się że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.07.2005 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ja też szukałam na stronie i nie znalazłam.to może tak gadał żeby podciagnac cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b-obi 18.07.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No dobra ale dalej nie wiem czy to jest wada ? I co się z nią może dziać ? Miękka... to co rozmydli się czy jak ?? Jak czytam o tych dachówkach w tysiącach postów.... to chyba trzabałoby blachie ... nie nie- ona hałasuje, pracuje, odkształca się ... to gont bitumiczny ... nie, nie traci barwę i jeszcze, betonowa - no nieeeee ....itd,itp,itd.itp,itd,itp Jeeeeezu dobrze,że juz to za mną Romka rozumiem,że misuisz szybko wybrać...taaaak, współczuję jak Boga Kocham, współczuję. Przepraszam ale nie mogłem wytrzymać - miałem to samo. Szczęśłiwy posiadacz Kormica - miedziana angoba... no i po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b-obi 18.07.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No dobra ale dalej nie wiem czy to jest wada ? I co się z nią może dziać ? Miękka... to co rozmydli się czy jak ?? Jak czytam o tych dachówkach w tysiącach postów.... to chyba trzabałoby blachie ... nie nie- ona hałasuje, pracuje, odkształca się ... to gont bitumiczny ... nie, nie traci barwę i jeszcze, betonowa - no nieeeee ....itd,itp,itd.itp,itd,itp Jeeeeezu dobrze,że juz to za mną Romka rozumiem,że misuisz szybko wybrać...taaaak, współczuję jak Boga Kocham, współczuję. Przepraszam ale nie mogłem wytrzymać - miałem to samo. Szczęśłiwy posiadacz Kormica - miedziana angoba... no i po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b-obi 18.07.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No dobra ale dalej nie wiem czy to jest wada ? I co się z nią może dziać ? Miękka... to co rozmydli się czy jak ?? Jak czytam o tych dachówkach w tysiącach postów.... to chyba trzabałoby blachie ... nie nie- ona hałasuje, pracuje, odkształca się ... to gont bitumiczny ... nie, nie traci barwę i jeszcze, betonowa - no nieeeee ....itd,itp,itd.itp,itd,itp Jeeeeezu dobrze,że juz to za mną Romka rozumiem,że misuisz szybko wybrać...taaaak, współczuję jak Boga Kocham, współczuję. Przepraszam ale nie mogłem wytrzymać - miałem to samo. Szczęśłiwy posiadacz Kormica - miedziana angoba... no i po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b-obi 18.07.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No dobra ale dalej nie wiem czy to jest wada ? I co się z nią może dziać ? Miękka... to co rozmydli się czy jak ?? Jak czytam o tych dachówkach w tysiącach postów.... to chyba trzabałoby blachie ... nie nie- ona hałasuje, pracuje, odkształca się ... to gont bitumiczny ... nie, nie traci barwę i jeszcze, betonowa - no nieeeee ....itd,itp,itd.itp,itd,itp Jeeeeezu dobrze,że juz to za mną Romka rozumiem,że misuisz szybko wybrać...taaaak, współczuję jak Boga Kocham, współczuję. Przepraszam ale nie mogłem wytrzymać - miałem to samo. Szczęśłiwy posiadacz Kormica - miedziana angoba... no i po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.07.2005 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 no tak ,to można powiedzieć że odezwała się przyszła posiadaczka koramic angoba antracyt byle do przodu pozdro dla wszystkich dekarzy i dla wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 miękka oznacza, że będzie bardziej chłonąć wodęa co za tym idzie to już duuużo pisano na tym forum...proponowali Ci Brassa, bo połączył sie on teraz z Ruppem, więc karpiówkę jak najbardziej robiąja będę posiadaczką karpiówki Creatona w kolorze miedzianej angoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 19.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Jest jeszcze Jopek. Jest bardzo twardy, lekki, ale niestety tylko naturany (nieangobowany). Bajają na temat Jopka, ze słaby jest itp. a to chyba najczesciej sprzedawana dachówka karpiówka w moim regionie i nikt na nią nie narzeka. Ale marketing firm "zachodnich" jest bezwzględny... wiec utarło się ze Jopek jest beee... bo jest twardy i dekarze go nie lubią.... bo prowizja ze sprzedaży jest mniejsza... bo nie ma programu lojalnościowego dla dealerów... bo jest polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts