Waldon 18.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mam 8 punktów poboru ciepłej wody (cyrkulacja) i 9 zimnej. czy stopniować rury w obiegach, czy może wykonać instalacje w inny sposób, aby uniknąć spadków ciśnienia podczas używania 2 lub3 punktów jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 19.07.2005 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 19.07.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Zdecydowanie stopniować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.07.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ...ale chyba w domach wielorodzinnych Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 19.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 możesz wykonać układ z rozdzielacza do każdego przyboru odzielna rurka jeżeli ukł trójnikowy to zmiana średnic powinna być zachowana dla odpowiednich prędkośći przepływu nie za małych i nie za dużych dobór z manogramów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 19.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A lubisz, gdy jesteś pod natryskiem, jak Ci spada ciśnienie wody, bo ktoś np. użyje toalety czy też odkręci kran gdzie indziej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 19.07.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 szczególne atrakcje gdy nie ma termostau do cwu lub bateri termostatycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 20.07.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Mam 8 punktów poboru ciepłej wody (cyrkulacja) i 9 zimnej. czy stopniować rury w obiegach, czy może wykonać instalacje w inny sposób, aby uniknąć spadków ciśnienia podczas używania 2 lub3 punktów jednocześnie. Ja mam rozprowadzenie rurkami 22, a podejścia 16 (Hepworth) i wszystko działa jak należy. W jednej łazience mam umywalkę i prysznic "na jednej rurce" 16 i nie widzę spadków ciśnienia (a ściślej przepływu - żeby się zaraz jakiś student nie przyczepił ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts