Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

klub wielbicieli

m.dworek

Recommended Posts

tutaj proponuje umieszczac podobne uwagi

inni tez chca sobie poczytac ;)

oto jaka perelka wpadla do mnei na priva od starego druha tomcia_J

ktory niedlugo przegra duza beczke piwa ;)

cytuje:

"Leon, ja nie bardzo wiem, jak to powiedzieć, więc powiem wprost: to jest żałosne. Mam wrażenie, że jesteś bardzo samotnym człowiekiem i po prostu nie masz do kogo ust otworzyć, stąd stałe zaznaczanie swojej obecności na tym forum.

Przestrzegam przed firmą "GROM-MAR (POLMAR) Marek Gromada" z Piekar Śląskich ( http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=20811 , http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=34297"

taki samotny to ja znowu nie jestem ;)

ale jak chcesz to wpadnij do mnie napijemy sie piwka i pogadamy jak starzy budowlancy ;)

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja to chyba pałam do Ciebie - Leon - matczynymi uczuciami. Raz pocieszałabym, raz scierą przez łeb byś oberwał :roll: :lol: :lol: :lol:

Dobrze prawisz Majka,

a już taki grzeczniuti Leonek-m.dworek był, buzia czysta, rączki umyte,

szeleczki zapięte, w ząbek uczesany, a tu masz!!!

jak z procy nie wywali... :wink: :D

oj na grochu klęczał będzie... w kącie...

:wink:

Ja to chyba pałam do Ciebie - Leon - matczynymi uczuciami. Raz pocieszałabym, raz scierą przez łeb byś oberwał :roll: :lol: :lol: :lol:

chyba też mam tę przypadłość :lol: - znaczy w ichninym klubie jestem :D

ach i dzięki za objawienie, że to wciąż Leon, bo już sie gubię

Leonie - bardzo fajny wątek ( mylący ) , ale ścierą pojadę, albo nie ! - linijką po łapach : bardzo to nieładnie upubliczniać prywatną korespondencję, fuuuj!!! żaden stan wyższej konieczności Ci nie przyświeca, więc ?? a po co ????

Jak tu matczyno się porobiło :lol:

A ja popieram Leona - w tym ustępie ma kupę racji :lol:

W końcu mało rzetelną ekspertyzę psychologiczną potraktować mógł jak spam i wyciepać do kosza. No, reszta wielbicieli może się w sumie niespecjalnie czuć w takim miejscu :roll: :wink: Pomijam, że niechciany list, do tego niemiły, to coś jak ulotka Biedronki albo wizyta akwizytora o 7 rano w sobotę.

Stan wyższej konieczności odczuwam podobny, np. wtedy jak mi ktoś wylicza, co piszę i po co, jakie mam ideały :o, o których porach nie powinienem siedzieć na Forum :lol: itp. brednie chorego umysłu.

Jak tu matczyno się porobiło :lol:

A ja popieram Leona - w tym ustępie ma kupę racji :lol:

siemano łociec - eee, nie, tym razem toś Ty chyba udziałowiec tej skrzynki piwa czy co tam :lol:

nie, nie - swk to nie jest nico nic - ale jakąż motywację ma autor to nie wiem :-?

imperatyw etyczny :wink: mnię zmusił by zaprotestować - preferuję insze metody rozpraw z trolami, namolami etc. - privów publikować nie nada

jaką motywację ? OTWARCIE KLUBU !!

hymnu nie dowieźli, werble zacichły...

imperatyw trza mieć własny, nasz nie musi pasować na inne plecki, bo się może pognieść pod pachami :wink:

albo być duuużo za luźny [lubo wręcz luzacki]

do skrzynki nic nie mam - niech se pogadają w 4 oczy i 4 pięści :lol:

tutaj proponuje umieszczac podobne uwagi

inni tez chca sobie poczytac ;)

To, co zrobiłeś przez założenie tego topiku faktycznie jest żałosne.

Nie wspominając o tym, że dziwnie brzmią takie opinie w twoim wykonaniu - wszak nie kto inny, jak właśnie ty zbanowany wysyłałeś mi mnóstwo różności na priva...

Ale czego innego można się spodziewać po leonie ?...

to twoja ocena

ja mysle ze zrobilem ci duza frajde zakladajac ten topic

wreszcie bedziesz mial jakies dobre miajsce aby sie powyzalac ;)

moze i detektyw Tom wkrotce dolaczy i bedziecie mieli wiele wspolnych tematow, ktore zapewne jakos tam przyczynia sie do wspanialosci tego forum :)

zapraszem wiec i dobrej zabawy

ps: dzialalnosc fan klubu nie musi sie ograniczac do komentowania mojej osoby

mozecie smialo w klubie poruszac inne wazne tematy i komentowac inne osoby ;)

milej zabawy ;)