selimm 20.07.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 No to teraz szybko myk do Holandi zalegalizowac ten zwiazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 20.07.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ale się zrobiło postępowo http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Gay_flag.png NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM !!!! NIECH ŻYJĄ NNNNAAAAMMMM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.07.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 No to teraz szybko myk do Holandi zalegalizowac ten zwiazek Selimm, zazdrościsz ? A może chcesz się przyłączyć ? :D:D P.S. żadne tam "myk do Holandii" ! LEon ma się brac do roboty, bo czas leci, chmiel dojrzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 A może chcesz się przyłączyć ? :D:D Chcecie selima z Leonem zaadoptować? Bo trójkątów, z tego co wiem, nie legalizują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.07.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 no zyczenia Wam moge złozyc ....tylko co byscie sie przy mnie NIE lizali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 20.07.2005 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 P.S. żadne tam "myk do Holandii" ! LEon ma się brac do roboty, bo czas leci, chmiel dojrzewa... kurcze ciezko bedzie.... postrzal mnie wczoraj zlapal i nie wiem czy mi do piatku przejdzie wie ktos jak cos takiego dlugo trwa? rypnelo mi w szyi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Lizali ? Nie, nie ma obawy, my się tylko co chwila gryziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.07.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 kurcze ciezko bedzie.... postrzal mnie wczoraj zlapal i nie wiem czy mi do piatku przejdzie wie ktos jak cos takiego dlugo trwa? rypnelo mi w szyi ..... Jak znam życie, to będzie to trwało przez najbliższe 2 lata A konkretniej: do 20 maja 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 20.07.2005 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 przestan sie ludzic tomcio kwestia jest tylko czy dom bedzie w stanie zamknietym w tym czy w przyszlym roku opcja 2007 nei wchodzi w rachube, bo niby czemu? kasa jest juz teraz cala, tylko kwestia wykonania.... ciesze sie jednak ze slepo wierzysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.07.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 przestan sie ludzic tomcio O Boże, najwyżej ci postawię tą skrzynke wódki, w czym problem ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.07.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 przestan sie ludzic tomcio O Boże, najwyżej ci postawię tą skrzynke wódki, w czym problem ?... Przecie to juz w rodzinie zostanie ..to w czym problem kto postawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.07.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Przecie to juz w rodzinie zostanie ..to w czym problem kto postawi? Uważaj, "zostanie w rodzinie" może oznaczać, że żaden z nas cię nie zaprosi na degustację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Uważaj, "zostanie w rodzinie" może oznaczać, że żaden z nas cię nie zaprosi na degustację No to krzynka wódki już jest... teraz tylko orkiestra i... Wesele mamy! Oj potancowałabym na takim prawdziwym weselu, kieliszeczek wypiła, a co? Zaprosicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.07.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Oj potancowałabym na takim prawdziwym weselu, kieliszeczek wypiła, a co? Zaprosicie? Zaprosimy (My, Tomek_J, Pan na Swoich Włościach bo nie wiem, czy Leon zaprosi w razie swojej przegranej). Ale jak znam stosunki wzajemne, to zanim dojdzie do wesela, wcześniej będzie sprawa rozwodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 20.07.2005 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 kurcze wielbiciele z was nei ma co.... ale dlaczego probujecie mnie za wszelka cene wyswatac? liczycie ze w przypadku wesela alkohol poplynie wiekszym strumieniem? sprytne bestyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.07.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 bo tu same swatki A na weselu i popijemy i potańczymy imoże na sztachety pójdziemy Będzie sie coś działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 TYLU CHĘTNYCH ??? Krzynka pewnikiem nie wystarczy Czuję że będziemy z własnymi płynami przybyć na wesele tylko niech nowożeńcy się zdecydują na czystą http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/003/326.jpg czy chmielową imprezę http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/085/8576.jpg co by nie mieszać a tak na marginesie Selimm Ty to się umiesz ustawić młody piękny bogaty wygadany i teraz jeszcze z bogatego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.07.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Krzynka pewnikiem nie wystarczy Nooo, jest na to jedna rada: przyłącz się do zakładu. Tak, czy siak, zawsze któraś strona przegra i będzie musiała postawić jakieś C2H5OH. na czystą czy chmielową imprezę co by nie mieszać Zależy, kto wygra A co do sztachet - myślałem, że to się rozumie samo przez się ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 na sztachety to Ty nie licz , przeca Leon płot z jego ulubionego materiału stawia ...kto zgadnie jakiego ?? a tak a propos to w Irlandi to jest podstawowy surowiec do budowy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 http://www.obrazki.jeja.pl/img/0024.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts