lafcadio 21.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Krzynka pewnikiem nie wystarczy Nooo, jest na to jedna rada: przyłącz się do zakładu. Tak, czy siak, zawsze któraś strona przegra i będzie musiała postawić jakieś C2H5OH. na czystą czy chmielową imprezę co by nie mieszać Zależy, kto wygra A co do sztachet - myślałem, że to się rozumie samo przez się ?... Mam nadzieję że nie narażę się na śmieszność ale gwoli jasności można wiedzieć o co chodzi w zakładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.07.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 na sztachety to Ty nie licz , przeca Leon płot z jego ulubionego materiału stawia ...kto zgadnie jakiego ?? a tak a propos to w Irlandi to jest podstawowy surowiec do budowy domu Czy to jest budowa ............... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 lafcadio to juz nawet nie smiesznosc , to kompromitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 lafcadio to juz nawet nie smiesznosc , to kompromitacja Oj, prawda ! Za karę będziesz przez całą imprezę forumowiczom polewał piwo, które przegra do mnie Leon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.07.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Zgoda...Ciekawe co na to Leon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Niewiadomo, kto przegra. Leon juz fundamenty wylał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.07.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 rypnelo mi w szyi ..... jak tam zdrowie na budowie, Leon ?? dobrze, że tylko szyja, jak patrzę na fotkę Twą to aż się boję, kiedy Cię rypnie (pardon) w kroku jeszcze gwoli wyjasnienia - rozumiem, że topic jest "skrzynką " komntaktową wielbicieli, co by się nie powielali na priwach , tak ??? czy też o dowolnej osobie tu można nasmarować : goopi kaowiec ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 21.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ..boję, kiedy Cię rypnie (pardon) w kroku paproc - znowu piłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 nie tym razem jarała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 21.07.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 nie tym razem jarała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ty sie nie smiej bo ja zaraz za to w łeb dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 22.07.2005 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Od kogo Selimmku od kogo?Kto by się odważył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 22.07.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Niewiadomo, kto przegra. Leon juz fundamenty wylał Dla ścisłości: na razie to tylko on tak twierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Niewiadomo, kto przegra. Leon juz fundamenty wylał Dla ścisłości: na razie to tylko on tak twierdzi. A tym okrakiem... z tą rurą... to leon nad czym? Na moje oko to on we fundament leje! Masz nadzieję, że to sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.07.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ..boję, kiedy Cię rypnie (pardon) w kroku paproc - znowu piłaś ? nie rypnie, Leon rozciągnięty. Szpagaty pewnie potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaganek 22.07.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 To Wy wiecie jak wygląda Leon ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No i prosie, jak tu agresywnie. Admin, a czemu ten wątek nie jest jeszcze w klubach budujących? I całość przypomina inspektora Clous'(cośtam), tego od Różowej Pantery (oczywiście ). Oczywiście . Dajmy na to jest przestępca z rodiny kotowatych, zbanowany, aobecnie grasujący w dworku i cała banda stróżów prawa. Nic tylko Wam zaśmiewać: Obława, obława Na młode leony obława.... Że też Wam się chce tak pocić dziewczyny, przecie jużna Kingsize'ie było powiedzaine: "Dziewczynko nie kop pana bo się spocisz" a leoś wiejce żywotnym krasnoludkiem jest i od byle agrawki nie pogibniot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.07.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Niewiadomo, kto przegra. Leon juz fundamenty wylał Dla ścisłości: na razie to tylko on tak twierdzi. A tym okrakiem... z tą rurą... to leon nad czym? Na moje oko to on we fundament leje! Masz nadzieję, że to sąsiada? Eeee... gdzie tam to chyba tylko trening przed nocnym wystepem... Ale rura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 22.07.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A tym okrakiem... z tą rurą... to leon nad czym? Na moje oko to on we fundament leje! Masz nadzieję, że to sąsiada? Nie. Mam nadzieję, że to nie Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 22.07.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No i prosie, jak tu agresywnie. Żadne takie ! Pomijając początek to jest tu całkiem zabawnie ! leoś wiejce żywotnym krasnoludkiem jest i od byle agrawki nie pogibniot. Może zginie od wysokiego napięcia © by Centra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts