Cypek 18.07.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Na gotowe z marketów mnie nie stać. Chciałem dzieciom sam zbudować, może ktoś ma jakieś plany, rysunki, przmyslenia. I jeszcze gotów sie podzielić Jakiś domek na drzewie, lokomotywa, piaskownica lub dowolne inne urządzenia ogrodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 18.07.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 nie wiem ile kosztuje porzadny sznurale wydaje mi sie ze najlepsze co moze byc ( oczywiscie jesli masz chlopcow, a chyba tak sadzac po tym wozie na scianie)tu w niemczech na prawie kazdym placu zabaw sa zrobione takie pajeczyny z grubych linmoge podeslac foto jesli jestes zainteresowanyjesli bym cos robil to na pewno takie cos-dosc prosta budowa a robi duza frajde (pamietam z czasow dziecinstwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 18.07.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Nie mogę znależź linku ale wiem, że albo tu albo w ogrodach był podobny wątek i tam wklejałam link do strony z różnościami z drewna do ogrodu.Na bazie rysunków stamtąd robiłam i będę dalej robiłą plac zabaw dla młodego. Na razie wykańczamy statek ze stempli budowlanych z piaskownica i huśtawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 19.07.2005 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Mam chłopca 4 lata i dziewczynkę 8 lat. Wszystkie fotki mile widzine. Linki do www też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 19.07.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ja planuję "pożyczyć" pomysł drewnianego domku z placu zabaw. tzn. powiedziałam mężowi, żeby się dobrze przyjrzał temu domkowi, ewentualnie narysował sobie co trzeba i jak już stanie nasz dom to wtedy zajmiemy się domkiem dla córki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 19.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam,Znalazlem ten link kiedys na forumPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 19.07.2005 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dzięki za pomoc.jakbś jeszcze coś namierzył będę zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 19.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 linki do stron o których pisałamhttp://www.funplay.pl http://www.akant.waw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 25.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Właśnie jestem w trakcie budowy zjeżdżalni dla dzieci - coś tam wymyśliłem i teraz strugam, maluję itp. A problem w związku z tym mam taki: co radzicie zrobić pod takim domkiem / zjeżdżalnią?Trawnik raczej odpada (zadepczą, a pewnie pod samą konstrukcją w cieniu nie wyrośnie...)... Czyli co? piasek? jakiś żwirek? Jakie macie doświadczenia? Czy np. żwirek się nie będzie za bardzo rozprzestrzeniał na trawnik wokół? Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 26.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A może bruk z drewna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 26.07.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Polecam: http://www.buildeazy.com/fp_start.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 27.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 No, w końcu dorwałam kogoś z cyfrówką. Spróbuję wrzucić zdjęcie naszego statku. Tylko sie nie przestraszcie bo on wymaga jeszcze mnóstwa pracy. Ale z racji tego, że młody juz się tam bawi (no i mieliśmy najazd dzieci) niektóre elementy wykończenia są prowizoryczne http://www.fotoblog.cc/cop/albums/userpics/10005/normal_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 27.07.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Nie wiem czemu nie wiedać zdjęcia. W razie czego jest tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 27.07.2005 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Nadal fotek nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 27.07.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Nie wiem dlaczegomuszę znaleźć jakieś miejsce na wrzucenie albumu który będzie działał.Pod tym linkiem po rawej widać miniaturkę tego zdjęcia (przynajmniej ja widzę) Tylko tam nie ma szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 27.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Teraz chyba widać. Tylko nie wiem jak je zmniejszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.07.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Widać, super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwu 29.07.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 będąc w Czechach trafiłem na fajny plac zabaw i zrobiłem kilka zdjęć banalnie prostych zabawek. jak tylko gdzieś odgrzebie zdjęcia postaram się je jakoś ulokowac na forum. A póki co polecam wycieczkę na jakieś nowe osiedla w większych miastach i pewnie się coś trafi do podglądania. Zresztą te marketowe też można poogladać z bliska i zrobić podobne (a nawet lepsze ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 29.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 http://www.buildeazy.com/newplans/playfort_3.htmlWarto skorzystać z wymiarów jakie podają przy schematach. Jak skończę mój domek (czyli moich 6 latków) to postaram się wkleić fotki, dużo zabawy jest już przy samej budowie. w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 29.07.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Tak prawę mówiąc to na tym zdjęciu wygląda strasznie Na żywo jakoś tak solidniej. No i oprócz wykończenia barierek mamy tam jeszcze mnóstwo pracy-wyrównać, wyszlifować i pomalować drewno na kolory. A ja szykuję flagę piracką a nad piaskownicą będzie żagiel chroniący przy okazji dziecię przed słońcem. Obawiam się jednak, ze efekty będzie widać dopiero w przyszłym roku bo teraz mamy nawał prac wykończeniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts