Carl 18.07.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam Kończę właśnie wykonywać odwodnienie mojego domku i stanąłem przed problemem zakupu pompy. Zainteresowała mnie pompa do czystej wody FSCWP-1000 firmy FERM, którą można np. kupić w sklepie internetowym za 549 zł, ale też i na bazarze za 200 zł.Czy ktoś ma taką pompkę? A może jakąś inną tego typu polecacie?Czy ktoś może coś na tan temat powiedzieć? PozdrawiamCarl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 18.07.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Nie uwierrzysz...TOYA... u mnie się prawdziła, polecam goraco (jak się popsuje, kupisz 3 następne)...hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 19.07.2005 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nie uwierrzysz...TOYA... Gdybym miał dać za Ferm 549 zł, to pewnie bym sobie nią głowy nie zawracał, ale ponieważ mogę ja kupić w cenie nie wiele większej od Toya, to się zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 19.07.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ja w piwnicy też mam zwykłą bezfirmówkę za 70 zł. Chodzi rok, codziennie włączając się kilkanaście razy. Bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts