Gość 16.11.2002 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2002 Buduje nam sie wlasnie mieszkanie w bloku. Jest na ostatnim pietrze i ma miec przygotowana instalacje do zrobienia kominka. Czy ktos ma taki kominek w mieszkaniu ? Jak to sie sprawdza ? I ewentualnie prosze o jakies porady czy opinie. Dzieki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2002 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2002 ja mam w kamienicy na tez na ostatnim pietrze.Nie mam rozprowadzenia,ale na 60m2 szybko sie rozprowadza.I jest OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2002 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 moge ci pomoc posiadam kontakt z znajomym który ma piekny kominek na gaz .jest to kominek o mocy 9KW około 90m2powierzchni grzewczej napisz do niego email [email protected] polecam super efekt i tanio POWODZENIA pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2002 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Ale ten moj nie ma byc na gaz. W tym bloku w ogole nie ma gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sig 28.11.2002 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Pan anonimowy prowadzi na forum akcję reklamową prawdopodobnie własnej firmy - "handel kominkami z demobilu".Może zamiast kręcić (podając tylko emaila) lepiej się ujawnić i oficjalnie zaprezentować, bo tak to bardzo podejrzanie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sig 28.11.2002 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 ...aha reklama w celach komercyjnych na łamach FORUM JEST ZABRONIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts