Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrodzenie

Recommended Posts

Oj,

Marta nie tak,poprostu mysle,ze wokol Ciebie sa dobre szkolki z rozami (moze i moje stamtad pochodza :lol: )

Wiem wiem :) Tak, myślę, że Twoje stąd właśnie pochodzą. Dlatego powinny wrócić w swe rodzinne strony ;)

Choineczki śliczne. Ale jak widać, nasze ogródki różnią się ogromnie. U mnie swojsko, u Ciebie dostojnie i elegansko. Niemniej taka choinka by mi się przydała. Taką najbardziej nieokiełznaną poproszę (co to jej gałązki sterczą tu i tam). Ta najbliżej domu ma fajną grzywę.

Natka,

Prosze przestan,ja mam zwykly i bardzo prosty ogrod

(tzw leniwego ogrodnika) widzialem tu wiele innych i o wiele piekniejszych ogrodow.

Troszke mnie dziwi,ze kupe ludzi mowi o swej zieleninie a malo ja pokazuje,

a przeciez na tym sie mamy tu wspolnie uczyc.

Zobacz jakie fajne ogrody nam pokazal Pinus i inni zaawansowani ...

Dla kazdego cos innego :lol:

Dawaj te zdjecia tutaj...

Natka,

Prosze przestan,ja mam zwykly i bardzo prosty ogrod

(tzw leniwego ogrodnika) widzialem tu wiele innych i o wiele piekniejszych ogrodow.

Troszke mnie dziwi,ze kupe ludzi mowi o swej zieleninie a malo ja pokazuje,

a przeciez na tym sie mamy tu wspolnie uczyc.

Zobacz jakie fajne ogrody nam pokazal Pinus i inni zaawansowani ...

Dla kazdego cos innego :lol:

Dawaj te zdjecia tutaj...

mój ogródek ma dopiero kilka miesięcy - toż to dopiero niemowlak ;) Narazie skończyłam obsadzanie całego ogrodzenia (oprócz tego od frontu) tujami (uff!!), posadziłam (przyznaję - troszkę przypadkowo :( ) parę drzewek (magnolię i 2 migdałowce) i zrobiłam 2 małe kompozycje z różnych iglaków. Jutro planuję jeszcze jedną - z małego rheingolda obsadzonego dookoła jałowcami (chciałabym jakieś kontrastujące, np. niebieskie - może ktoś mi coś podpowie).