MAREK S 20.07.2005 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Oj, Marta nie tak,poprostu mysle,ze wokol Ciebie sa dobre szkolki z rozami (moze i moje stamtad pochodza ) A choinka coz prosze j.j.: http://img249.imageshack.us/img249/9690/hpim13969is.jpg Natka slij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 20.07.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Oj, Marta nie tak,poprostu mysle,ze wokol Ciebie sa dobre szkolki z rozami (moze i moje stamtad pochodza ) Wiem wiem Tak, myślę, że Twoje stąd właśnie pochodzą. Dlatego powinny wrócić w swe rodzinne strony Choineczki śliczne. Ale jak widać, nasze ogródki różnią się ogromnie. U mnie swojsko, u Ciebie dostojnie i elegansko. Niemniej taka choinka by mi się przydała. Taką najbardziej nieokiełznaną poproszę (co to jej gałązki sterczą tu i tam). Ta najbliżej domu ma fajną grzywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 20.07.2005 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Marta, Jakie eleganasko szkoda ze nie widzialas co nasz piesek powyprawial (juz swietej pamieci ) A te choinki to z Holandii mam,az dziwne ...... a ta roza pnaca nazywa sie: PAUL'S SCARLET CLIMBER firma Rosanex,64-420 Kwilcz-Miłostkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 21.07.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 http://img249.imageshack.us/img249/9690/hpim13969is.jpg Natka slij na priva Marek, wpadłam w kompleksy nie wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 21.07.2005 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Natka, Prosze przestan,ja mam zwykly i bardzo prosty ogrod (tzw leniwego ogrodnika) widzialem tu wiele innych i o wiele piekniejszych ogrodow. Troszke mnie dziwi,ze kupe ludzi mowi o swej zieleninie a malo ja pokazuje, a przeciez na tym sie mamy tu wspolnie uczyc. Zobacz jakie fajne ogrody nam pokazal Pinus i inni zaawansowani ... Dla kazdego cos innego Dawaj te zdjecia tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 22.07.2005 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Natka, Prosze przestan,ja mam zwykly i bardzo prosty ogrod (tzw leniwego ogrodnika) widzialem tu wiele innych i o wiele piekniejszych ogrodow. Troszke mnie dziwi,ze kupe ludzi mowi o swej zieleninie a malo ja pokazuje, a przeciez na tym sie mamy tu wspolnie uczyc. Zobacz jakie fajne ogrody nam pokazal Pinus i inni zaawansowani ... Dla kazdego cos innego Dawaj te zdjecia tutaj...mój ogródek ma dopiero kilka miesięcy - toż to dopiero niemowlak Narazie skończyłam obsadzanie całego ogrodzenia (oprócz tego od frontu) tujami (uff!!), posadziłam (przyznaję - troszkę przypadkowo ) parę drzewek (magnolię i 2 migdałowce) i zrobiłam 2 małe kompozycje z różnych iglaków. Jutro planuję jeszcze jedną - z małego rheingolda obsadzonego dookoła jałowcami (chciałabym jakieś kontrastujące, np. niebieskie - może ktoś mi coś podpowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 26.07.2005 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Natka,prosze zappodaj nam te kompozycje z iglakow ja tez chce cos zrobic w tym ten tego stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 26.07.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.07.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Natka, prosze zappodaj nam te kompozycje z iglakow ja tez chce cos zrobic w tym ten tego styluMarku, wysłałam Ci link do mojego albumu na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts