dryblasy 18.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 jak wyżej jakie macie doświadczenia z tą firmą i czy ktoś montował ona od nich na profilach thyssena? lub veki?? prosze o komentarze bo głupieje od nadmiaru wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 19.07.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Hej Firma raczej solidna , wstawili mi jedno okno, ładnie oprawili , jednak są strasznie drodzy i raczej z nowościami na bakier.Szukaliśmy i reszte okien (7 szt.) wstawił nam GROBUD z Grodziska z cenami o 40% niższymi za okna 5 komorowe w stosunku do okien 4 komorowych z OKPOZU. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 20.07.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Podobnie jak Jag-24 mam okna z Grobudu Aluplast 5 komorowy i jest OK.Przed kupnem robiłem rozeznanie rynku i zbierałem opinie od innych budujących - z wyboru jestem bardzo zadowolony.Pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkow63 02.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Co do firmy OKPOZ tylko nie ta firma.Był problem z zamontowaniem okien a gdy się coś reklamuje to firma OKPOZ olewa klienta.Po złożeniu reklamacji że okno przecieka przez rok firma mnie zwodziła a następnie po umówionym terminie wizyty serwisanta który się nie pojawił gdy zadzwoniłem powiadomili mnie ze firma zmieniła trochę nazwę i oni reklamacji nie przyjmują.Tylko nie OKPOZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts