tulek 18.07.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam ! Właśnie dzisiaj polatałem po hurtowniach i co? i nic bo każdy sprzedawca zachwalał coś innego. Mi głownie chodzi o dobrą farbe a nie cene bo z tego co zaobserwowałem to te mniej znane produkty(Akrysil) są droższe od tych znanych (Dekoral , Nobiles) Mój dacgh nigdy nie był malowany .Wykonany jest z blachy ocynkowanej ,ma 10 lat i troche rdzy pow.ok 400m2 Proszę o porady tych co już coś przetestowali! Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 19.07.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Chciałbym tylko wtrącić: to, że coś jest znane (czyt. popularne) nie oznacza, że jest lepsze od tego mniej znanego. To kwestia reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts