bladyy78 19.07.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Mam pytanie czy ubikacja na dzialce jest konieczna? A pytam dlatego ze ktos podpierdzielil mnie do ochrony srodowiska ze jest budowa a nie ma ubikacji. Tylko jak w takim razie mozna zrobic ubikacje jak sie nie ma jeszcze kanalizacji. Dodam ze grubsze sprawy zalatwia sie w domu a nie na dzialce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.07.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nie wiem jak to wygląda od strony prawnej... ale w praktyce nam ubikacja się przydaje, nie wyobrażam sobie jakby miało jej nie być (a teraz jeszcze jest małe dziecko, które pewne rzeczy robi w swoich porach dnia ). Kanalizacji nie mamy, teść z mężem zrobili mikro oczyszczlnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.07.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Mam pytanie czy ubikacja na dzialce jest konieczna? A pytam dlatego ze ktos podpierdzielil mnie do ochrony srodowiska ze jest budowa a nie ma ubikacji. Tylko jak w takim razie mozna zrobic ubikacje jak sie nie ma jeszcze kanalizacji. Dodam ze grubsze sprawy zalatwia sie w domu a nie na dzialce. Zawsze możesz wynająć TOI-TOIa lub kupić turystyczny kibelek ekologiczny którego produkty po przetworzeniu można lać w ziemię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 19.07.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pytasz o ubikację na placu budowy? Jest absolutnie konieczna - i polecam, zamiast sławojki z dołem, którego zawartość "uszlachetni" ci działkę, toi-toi - koszt w sumie nieduży, a czysto w trakcie i po budowie. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 19.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Na budowie musi być ubikacja. Drewniana budka, dół z pojemnikiem. Koszt 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Kibel być musi. Wiesz jaką przemianę materii maja budowlańcy? To wcale nie jest żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 19.07.2005 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dzieki za informacje chyba wstawie jakis pojemnik plastikowy w ziemie i zrobie kibelek ale tylko dla picu zeby sie nie czepiali z ochrony srodowiska i dalej bede kszaczki podlewal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 19.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Może to wydawać sie smieszne, ale warto zapytać w telekomunikacji. Znajomy miał starą metalową budkę telefoniczną (tp-sa jak likwidowała i zakładała tzw. kaski to nie mieli co z tym robić) na kibelek. Zamiast szyb płyty i kibel był na cacy. Smiesznie to wygladało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 19.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 W supermarketach kobiety za kasą nie korzystają z ubikacji a ty się pytasz o to na budowie ? wstydziłbyś się - po co to komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.07.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 W supermarketach kobiety za kasą nie korzystają z ubikacji a ty się pytasz o to na budowie ? wstydziłbyś się - po co to komu? Tak, w prasie czytałem (jakieś 2 -3 lata temu), że w jednym markecie w okresie przedświątecznego wzmożonego ruchu kasjerkom rozdano pampersy. A było to stiff na naszym terenie Niemniej nie polecam takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domakini 19.07.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A nie wiecie jaki jest koszt TOI-TOIa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A nie wiecie jaki jest koszt TOI-TOIa? Chyba koło 300zł miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 21.07.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 4 zeta netto za dzien plus cos okolo 120 miesiecznie serwisowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.07.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 4 zeta netto za dzien plus cos okolo 120 miesiecznie serwisowanie serwisowanie? znaczy sprzątanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 21.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 cos w tym stylu minimum 2 razy w miesiacu musza -1 sprzatanie 60 pare zeta, pewnie serwetki nawet uzupelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.07.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 pewnie serwetki nawet uzupelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 22.07.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No a jak ktoś podpierdzieli takiego toi-toi`ja??? Chyba bezpieczniej jednak coś bardziej ''badziewiatego'' dać? Możecie nie wierzyć, ale znajomemu zakosili toi-toi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domakini 22.07.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A faktycznie, może tak być.. po lekturze wątku o kradzieżach na budowie wierze że wszystko może "zniknąć". Pewnie jakaś kara jest? kto wie ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts