rafałek 26.07.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 rafałek ...a nie uważasz, że w temacie chodzi o coś innego, a nie instalacje wewnętrzną Pozdro J Ja się tylko ustosunkowałem do Twojej wypowiedzi: ..nie układam szarej rury jako poziomy tylko pomarańczową ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.07.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 ..."poziomy" w odniesieniu do przykanalika, bo o nim cały czas mowa,a nie instalacji wewnętrznej o czym wspomniałem na początkuPozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.07.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 No to może się niedogadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 27.07.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 wczoraj rozprowadzali mi kanalizę na parterze i rury 160 były pomarańczowe i taka wychodzi pod garażem a więc pod podjazdem do garażu, czy rury pomarańczowe są mocniejsze? Czy trzeba kłaść jakieś wzmocnienie nad raurą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.07.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Tak, nie ( o ile nie przewidujesz ruchu ciężkich pojazdów ) wystarcza dobre zagęszczenie gruntu ( ważne by w trakcie zagęszczania rury nie uniosły się na kielichach ! ) ..no i nie 0,5 m zagłębienia pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts