Gość 21.09.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Czekam z niecierpliwością. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.09.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Cudo! Przeslicznie wykończony dom. Tak jak lubię. Dużo drewna - miodzio! Kurcze tak mi się podoba, że chciałabym taki sam domek Ta ścieżka zawijasek też jest urocza. Wiem wie, tyle ochów i achów, ale to szczere! Naprawdę bardzo mi się podoba. Ja też chcę wnętrza! Jestem strasznie ciekawa, jak w środku Wasz domek wygląda. Jeśli tak, jak na zewnątrz, zabieram się za budowę drugiego domu. Mój biedny mąż się załamie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 22.09.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Piekny dom, gratuluje Czy mozesz zdradzic jaka jest nazwa tynku (numer etc), bo bardzo podoba mi se kolorystyka twojego domu. Nasz dom ma juz grafitowa dachowke, okna beda mahoniowe (kolor wpadajacy w czerwien). Dzieki i zycze dalszych sukcesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 23.09.2004 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Jeśli chodzi o zdjęcia to proszę maila na priva.Tynki:ściany zewnętrzne Tynk zewnętrzyn 3037 Tynk silikonowy FUN BAUMIT 21 30kg WODAN 185,86 2506203ściany zewnętrzne Gzyms na około okien 3045 Tynk silikonowy SMILE BAUMIT 2 30kg WODAN 185,86 2506203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kortezjan 01.10.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 gratuluję bardzo udany domeczek, jeśli można coś więcej na temat odprowadzenia wody z balkonu przeczytałem twoją odpowiedź ale na zdjęciach dokładnie tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Uwielbiam takie drewienka w domach, w dodatku w moim ulubionym ciepłym i jasnym kolorku.Aż miło popatrzeć. Więcej takich domów proszę!Aha, te deski maskujące przy podsufitce to też szczegół, który nadaje właśnie potem takie ogólne, superowe wrażenie.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresa16 11.03.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 gdzie moge zobaczyc te zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 14.04.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Dom jest śliczny – podobny do mojego. Też dwa balkony jeden nad wykuszem i ten dach i jego wykończenie bardzo podobne i okna też złoty dąb. Po prostu szok. Napisz coś więcej o kolorze elewacji czy wygląda on tak na zięciach – bardzo mi się spodobała. Lubię kremy ale nie cierpię żółci a często jest tak że na wzorniku jest kremowe a na ścianie wychodzi żółte. Czy w każdym świetle odcień elewacji jest tak delikatny i w pełnym słońcu nie staje się żółty? Może trochę zawile pytam ale jest to dla mnie bardzo ważne, bo stoję przed wyborem elewacji i sam wiesz jak to jest. A u ciebie wygląda to ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 15.04.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja już jakś czas mieszkam Oto kilka ostatnich fotek: Przepiękny domek!!!!!!!!!!!! A jak w środku? Wrzuć jakieś fotki wnętrz please!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 mirzaw - piękny domek Mam pytania odnośnie barierek na balkonach (takie same chcę u siebie zrobi): - jakiego drewna używałeś? - jak taką barierkę przymocowałeś do betonu? - jakie wymiary mają barierka, słupki i te poprzeczki? - jakiej farby i jakiego koloru użyłeś do pomalowania drewna? - a masz może jakieś zdjęcie w zbliżeniu tych barierek? dzięki z góry za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Bardzo ładny! Balustradki na balkonach dodają mu najwięcej uroku. Zawsze takie mi się podobały, ale ja balkonu nie mam.Czy brak cokołu to był dobry wybór. Rzeczywiście woda nie ochlapuje ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 15.04.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja też chcę taki domek dla dzieci!!!Pęknie wszystko wygląda.Wnętrzami się nie pochwalisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 17.04.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 no rewelacja, ale chcemy wnetrz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 18.04.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Świetny dom.Ja też uwielbiam drewniane wykończenia, a u Ciebie to wszystko bardzo ładnie wygląda.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 05.08.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 jaki to projekt bo nigdzie nie mogę takiego domku znaleść a jest piękny, proszę podać mi adresDziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 25.11.2005 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Milion lat nie pisałem.... Na wstępie się pochwalę: domek dostał nagrodę burmistrza T.Gór za budowę roku..... Na koniec podpowiem że z balkonów to nie kożystam wcale.... A mieszka się O'K Maluszek: Drewno to świerk (górale) Śrubami 10 x 10 cm Orzech 2x Alcor czy coś tak Nieststy nie, jak Ci zależy jeszcze to pisz na priva to poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.11.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Piekny!!!!!!! Dopieszczony w każdym calu GRATULACJE !!! Więcej zdjęć prosze . Jestem ciekawa jak wyglada teraz wnętrze domu. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mirzaw - gatualcje Nagroda zasłużona bo masz na prawdę piękny dom A jakbyś miał gdziesik te zdjątka w zbliżeniu to ja bardzo chętnie bym je obejrzała A jeszcze mam pytanko: a co to za farba ta Alcor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.11.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 PRZEPIĘKNY dom,aż dech mi zaparło!!!GRATULUJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 09.12.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Suuuuper, bardzo mi się podoba. Będą dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts