Nika.j 09.12.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Suuuuper, bardzo mi się podoba. Będą dalsze zdjęcia?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 04.03.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 niestety zdjeci nie udalo i sie obejrzecale mam pytanie co do tego balkonumozesz trosze szerzej wyjasnic gdzie dales ten styropian?bo jesli zrobiles tak jak to zrozumialem, to ten balkon jest baardzo niebezpieczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 04.03.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ano było tak:Belki stropowe o długości około 7 mb wypóściłem poza obrys budynku - tak dalece jak mi wystaje balkon.Następnie na te belki dałem normalne pustaki ceramiczne - stropowe.Potem lekką czy średnią wylewkę betonową (oczywiście poprzedzając wieńcem i siatkami. Na koniec to wszystko z każdej strony obłożyłem styropianem a na górę jeszcze raz cement i ...balkon gotowy.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts