jaadamek 19.07.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Poszykuję formy do robienia polbruku (wzór jakiś standardowy) metodą domową. Napiszcie gdzie można kupić coś takiego?Może ktoś sam robił polbruk i ma doświadczenie w tym chętnie go wysłucham. Co jest potrzebne oprócz betoniarki i formy do jego wykonania? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrześS 19.07.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 czy warto robić samemu?odradzam widziałem takie chodniczki i podjazdy po dwóch trzech latach od wykonania łuszczą się i krawędzie odpryskują a dodanie koloru do koskti przyspiesza zniszczenie - nie wiem czemu?jeśli masz dużo czasu - to polecam kamień polny można go np. łupać Polbruk robiony domowymi metodami to:- nie dobrana odpowiednio mieszanka betonowa- źle zawibrowanie betonu lub jego braktrzeba też przyznć, że w sprzedaży również zdażają się gorsze gatunkowo polbruki. Polecam polbruki znanych firm no i dodatkowo jest gwarancjajak i faktura. jeśli chodzi o gotowe formy - widziałem w Castoramie był też barwnik do betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 20.07.2005 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 potrzebny Ci jest wibrator i dudo duzo checi. powiem szczeze ze ja kiedys kupilem sobie foremki do kostek i zrobilem sobie chodniczek z tej kostki ale to jest strasznie pracochlonne i lepiej wyjdzie kupic gotowa kostke nizeli robic samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaadamek 20.07.2005 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Dziękuję za rady chyba jednak zdecyduję się na kupno gotowego. Jeszcze jedno pytanko. Jaką grubośc byście polecali do wyłożenia chodniczków koło domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts