Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gierki komputerowe

Mario B

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 82
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gierki są ok. Co prawda bardzo się opuściłem, ale kiedyś to była frajada. Zaczynałem od Atari i śmiesznych gierek typu River Raid. Od kiedy mam peceta bardzo lubię Larę Croft, choć w pracy nieraz pogrywam w Collin McRae2. Syn lubi SimCity i myslę że to sympatyczna choć trudna gierka. A kto z nas nie pogrywa, badź nie pogrywał w Małysza.

Sezon zaczyna się - czas zacząć.

Pozdrawiam

fajny emat :smile: Ja jestem namiętna graczką .Najbardziej lubię RPG-sy trochę przygodówek,strategie ale szczególnie te baśniowe ,z magami ,potworami-gdzie jest dużo ciekawej grafiki. Z synem śledzimy czasopisma o grach,a CD mogę obkleić cały pokój .Jest to niesamowity zjadacz czasu ale za to niezastapiony sposób na relaks /bynajmniej dla mnie/ .Ćwiczy również upór i konsekwencję .

dla mnie to jest niewyobrazalny widok siedzi sobie mama z synkiem i wspólnie czytaja CD Action albo omawiają jak przejść kolejny poziom SUPER tylko pozazdrościć Twojemu synowi takiej MAMY :smile: Ja również preferuję RPGi - trylogia Baldurs Gate, Fallout 1 i 2 itp to jest to ! Niestety nie znajduje to zrozumienie u mojej połowicy ale córka już chyba załapała bakcyla (6 lat) z tym że jak juz to staram sie jej podsuwać "coś lżejszego" :grin:

Co prawda od gier wolę książki ale ponieważ szybko mi się "kończą" to nie stronię w wolnych chwilach od strategii. I to zarówno tych nowoczesnych StarCraft itp. jak i klasycznych turówek typu Warlords. Kiedyś lubiłem symulacje ale teraz sprzęt mi się zestarzał i już się nie da ...

Ostatnio mam na tapecie Faraona (coś jak Roma lub SimCity) nie jest to może super gra ale całkowicie po polsku i z dopracowaną grafiką. Można się też sporo dowiedzieć o starożytnym Egipcie.

A ja jestem symulotnikiem. Zaczolem w 88 roku na FS3 Microsoftu (na tym symulatorze w wersji 2000 trenowali panowie celujący w biurowce). Trudny symulator. Do dzisiaj nie potrafię posadzić 747. W ubiegłym roku doszedłem do ćwierćfinału Mistrzostw Polski w WarBirds http://www.wb.net.pl latając starym rozlatującym sie Spitfire Vb. Teraz zamiast męczyć yoja - umysł mój wiecie co zajmuje ... :smile:

Ged

Dla chętnych rzucam rękawice - wyzywam na mały pojedynek - alt 3000, maszyny dowolne, mogę nie ładować działek, wystarczą mi pestki :smile:

• 3 weeks później...

Jest w sieci stronka o JA 2 tam znajdziesz odpowiedz naprawdę za durzo opisów a innych może to nie interesować podpowiem Ci tylko że Deidriana jest w podziemiach palacu wejście przez kominek najedz kursorem -zmieni się jak przy wejsciu do kopalni,dowal jej :smile: Mario http://www.jagged-alliance.prv.pl