Heath 15.04.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ostatnio katuję Sacred (coś w stylu diablo), quake 3 po internecie i rajdówki - colin mcrae 4 i Richard Burns Rally. niestety nie mam już tyle czasu co na studiach i gierki leżą po kilka miesięcy zanim zaczne lub skończe jakąś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.04.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Mnie wciągają najbardziej symaulatory rajdów. Colin McRae (1, 2, 3), Midtowm Mdness. Super gierka Driver (przeszedłem - a raczej przejechałem chyba ze cztery razy).Oprócz tego lubiłem przygodówki (ale teraz nie mam czasu).oraz Max Payna. Przeszedłem 1 część na wszystkich poziomach (łącznie z bonusem po ostatnim levelu na najtrudniejszym poziomie - "zimnym trupie". Przy drugiej juz tak ambitny nie byłem. Przeszedłem tylko najniższy poziom. Fajna gra. Polecam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.09.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 WitamKocham gry strategiczne,od kilku lat gram tylko w "Heros Myth and magik ' chyba jestem uzależniony inne gry mnie nie pociągają, może mi coś podpowiecie z tego gatunku ?pozdrawiam ze świata magii i miecza ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 21.09.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Grywałem sobie w różne gierki FPS i strategiczne do czasu aż odkryłem Eenemy Territory. Efekt jest taki, że gram od 2 lat tylko w jedną grę i tylko jedną mam na kompie. Podstawową zaletą każdej z gier sieciowych jest oczywiście to, że niezależnie jaka ona jest to zawsze mamy realnego przeciwnika o niebo inteligentniejszego od najlepszych "botów" Pozdrawiam maniaków ET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 23.09.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 lubię grać w heroes (czekam na 'V") ale ostatnio wciągnęły mnie gierki typu "Escape the rooms" tutaj są forumowiczów zmagania http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=45341&start=0 a tutaj są gry tego typu oraz inne http://escaptheroom.blox.pl/html/finalgrunt.free.fr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.09.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Fani Heroes'ów - łączę się z Wami III - była super ale w IV to już w ogóle mogę pykać godzinami ciekawe jaka będzie V ? http://heroesx.piwko.pl/images/homm4/bohaterowie04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Se 29.09.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witam Kocham gry strategiczne,od kilku lat gram tylko w "Heros Myth and magik ' chyba jestem uzależniony inne gry mnie nie pociągają, może mi coś podpowiecie z tego gatunku ? pozdrawiam ze świata magii i miecza' Polecam w singlu Baldur Gate, Baldur Gate 2, Fallout, Fallout2, Planetscape, W wersji online Ultima online, World of Warcraft, Polecam rowniez gry Master of Orion 2 i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 29.09.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Co do strategii, to dorzucam RED ALERT 2 - RTS osadzony w realich zimnej wojny - gorąco polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 04.10.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 quake 3 - mimo ze nie trzeba myslec nad ta gierka to i tak ja lubie - moze wlasnie dlatego ze swietnie rozladowuje emocje......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 16.10.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Tez uważam Heroes-ów za najlepszą grę ale 3 Część 4 taka sobie, czekam na 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.11.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 witam serdecznie giercomaniaków kiedyś miałem okres strategii, fpsów, symulatorów...teraz jak mam chwilke wolnego to skupiam się na fpsach - strategie zajmują duuuużo więce czasu.... ostatnio skonczone - pierwsza część kompanii braci - wojenne klimaty są cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 22.11.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 lubię rózne gierce najbardziej FPP i RTS no i trochu RPG Call of Duty II super polecam ta strzelankę hehe tylko krótka 9 godzin na normalnym poziomie trudności eh Sacred wraz z dodatkami Battlefield 2 w sieci DOOM 3 super heheh aż strach się bać i jeszcze wiele wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 22.11.2005 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Spróbujcie Far Cry dosć ciekawie zrobiony FPP i troche inna strzelaninka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 23.11.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 hehe far cry świetna strzelanka a jeszcze lepsze widoczki niema chyba gry która by pobiła far cry'a pod zględem grafiki na full detalach przynajmniej ja jeszcze takiej niespotkałem...a grałem chyba we wszystkie jakie wyszły na rynek polski to jesli chodzi o widoczki bo jesli chodzi o efekty specjalne do zdecydowanie Call of Duty II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 24.11.2005 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 CoD 2 owszem 1liga ale troche za "szybka" a w FarCray`u można faktycznie "pozwiedzać" i posłuchac szczególnie jak weżmiesz lornetkę i omiatasz horyzont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 24.11.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A grał ktoś w FEAR? Ponoć rewelacyjny FPP. Ja obecnie jednocześnie przedzieram się przez Call of duty - United Offensive i Doom3. troszkie mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 24.11.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 grałem w FEAR-a taki nawet fajny ale kompa trzeba miec mocnego by wszystkie efekty były no i najlepiej w słuchawkach lub głośniki kina domowego POLECAM tę drugą metode Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ja właśnie ukończyłem najnowszego MOHA ! teraz czas na Crisisa i Salient Hunter III. Potem reszta w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 03.04.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 S.T.A.L.K.E.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 03.04.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 I oczywiście S.T.A.L.K.E.R Czyste niebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts