pitbull 07.01.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2003 Wielkie dzieki. No fachowiec od mokrej roboty to Ty jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 07.01.2003 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2003 I nie tylko od mokrej.Zajżyj jeszcze na http://www.idis.com.pl/ja/ a staniesz się taki jak ja Mario [ Ta wiadomość była edytowana przez: bigmario4 dnia 2003-01-08 21:01 ] [ Ta wiadomość była edytowana przez: bigmario4 dnia 2003-01-08 21:01 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.01.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Zajrzalem i nic (, zadnej przemiany a juz mialem nadzieje ze stane sie bardziej BIG a juz na pewno tak "twardy" jak Linda. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 08.01.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 To nie wystarczy Ci już, ze jesteś bardziej przystojny od Lindy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 08.01.2003 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Sorki-poprawilem adres.Ogolnie wpisz w wyszukiwarkę JA2 na pewno coś znajdziesz.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.01.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 O Alanto dzieki Ci za "miod plynacy z Twych pieknych" ustna moje arytmiczne serce . Ale niestety Linda nie jest dla mnie wzorem pieknosci . Ale na Ciebie mozna zawsze liczyc. Mario, poprzedni adres juz mi wiele dal. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 21.01.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Czy ktoś z Was grał w serię gier Moorhuhn? Strzelanie do wylatujących kaczek i kur. Aż wstyd pisać - proste to to jest strasznie, ale wciąga niesamowicie. Polecam gorąco, jesli by ktoś chciał poczytać o co w tym chodzi to zapraszam na stronę:http://republika.pl/moorhuhn3/moorhuhn_we.htmlJest tam link polecony do ściągnięcia, ale ja nic nie mogłem tam znaleźć. Jakby co moge przesłać mailem - rozmiar 4,75 MB. Wiadomosc na priv.PozdrowieniaB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 26.03.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Ja gram ostatnio w HITMAN 2, ale mi sie troche wiesza.Jak juz nie moge w niego grac to cisne w WOLFENSTEINA.Calkiem fajne gierki, polecam szczegolnie HITMANA.Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.03.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Wolfenstein jest suz przstarzaly w dodadku powoduje u mnie z powodu gafiki i kolorow nudnosci. Mario - Deidrana is death. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 27.03.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 A my z synem przechodziliśmy Harry Pottera-komnatę tajemnic ale ,że przegrywana zawieszała się a gdy byłam w połowie gry-wysiadła-najgorsze co może być jak człowiek "wejdzie" w gierkę o ona zaczyna "świrować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 27.03.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 On 2003-03-27 09:19, pitbull wrote: Wolfenstein jest suz przstarzaly w dodadku powoduje u mnie z powodu gafiki i kolorow nudnosci. Mario - Deidrana is death. Tak jak pisalem wyzej polecam HITMANA 2. Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 27.03.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 On 2003-03-27 09:19, pitbull wrote: Wolfenstein jest suz przstarzaly w dodadku powoduje u mnie z powodu gafiki i kolorow nudnosci. Mario - Deidrana is death. Tak jak pisalem wyzej polecam HITMANA 2. Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.03.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Widziales "Project IGI"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 28.03.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 On 2003-03-28 10:49, pitbull wrote: Widziales "Project IGI"? Nie, a co to takiego? Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.03.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 od dwóch dni gram w Syberię w którą pogrążylem się po uszy, jest niesamowicie klimatyczna. jeżeli ktoś lubi przygodówki to może ja kupic w ciemno, na 100 % sie nie zawiedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 01.04.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 A czy próbowaliście MORROWIND? Doskonały RPG. Bardzo bardzo polecam. Ja jestem Redguard-em. poziom 22. Mistrz Legionu Cesarskiego, Mistrz Gildii Wojowników. Aktualnie 50% questów gildii światynnej.Serdecznie Polecam Morrowind. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 01.04.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 A czy próbowaliście MORROWIND? Doskonały RPG. Bardzo bardzo polecam. Ja jestem Redguard-em. poziom 22. Mistrz Legionu Cesarskiego, Mistrz Gildii Wojowników. Aktualnie 50% questów gildii światynnej.Serdecznie Polecam Morrowind. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 01.04.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Dla strategów Shogun i Medieval - koniecznie , Twierdza też była OK. UFO i UFO2 już chyba nie dostaniecie - to było kilka lat temu JA2 mnie w końcu znużyło, choć jedynkę przeszedłem z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.04.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Rucek: Doskonala gra z super grafika, wielkim arsenalem broni. Wykonujesz misje polegajace na eliminacji terrorystow (niezle uzbrojonych) i znalezieniu i rozbrojeniu bomby atomowej. Bardzo realistyczna - pagorki, dolinki, drzewa, schody, baraki, bunkry, czolgi, helikoptery - dostepne wspinanie, czolganie, zjezdzanie po linie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 14.04.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Przeszłam Drużyne pierścienia,nie przepadam za grami akcji a ta jest właśnie tak po trosze grą przygodową i grą akcji ,ale jak już wciagnę się w jakąś grę to za wszelką cenę muszę dobrnąć do końca .Teraz jak robi sie ciepło taka gra to zabójstwo .Wtedy nic mnie nie interesuje żaden ogród,zwierzę itp. tylko gra -to jak nałóg; dlatego zabroniłam synowi znoszenia wszelakich gierek do domu -niesamowity zjadacz czasu ,który zresztą uwielbiam.......zapaleńcy znają to uczucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts