Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gierki komputerowe

Mario B

Recommended Posts

• Odpowiedzi 82
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I nie tylko od mokrej.Zajżyj jeszcze na http://www.idis.com.pl/ja/ a staniesz się taki jak ja :grin: Mario

[ Ta wiadomość była edytowana przez: bigmario4 dnia 2003-01-08 21:01 ]

[ Ta wiadomość była edytowana przez: bigmario4 dnia 2003-01-08 21:01 ]

• 2 weeks później...

Czy ktoś z Was grał w serię gier Moorhuhn? Strzelanie do wylatujących kaczek i kur. Aż wstyd pisać - proste to to jest strasznie, ale wciąga niesamowicie. Polecam gorąco, jesli by ktoś chciał poczytać o co w tym chodzi to zapraszam na stronę:

http://republika.pl/moorhuhn3/moorhuhn_we.html

Jest tam link polecony do ściągnięcia, ale ja nic nie mogłem tam znaleźć. Jakby co moge przesłać mailem - rozmiar 4,75 MB. Wiadomosc na priv.

Pozdrowienia

B.

• 2 months później...
Rucek: Doskonala gra z super grafika, wielkim arsenalem broni. Wykonujesz misje polegajace na eliminacji terrorystow (niezle uzbrojonych) i znalezieniu i rozbrojeniu bomby atomowej. Bardzo realistyczna - pagorki, dolinki, drzewa, schody, baraki, bunkry, czolgi, helikoptery - dostepne wspinanie, czolganie, zjezdzanie po linie itp.

• 2 weeks później...
Przeszłam Drużyne pierścienia,nie przepadam za grami akcji a ta jest właśnie tak po trosze grą przygodową i grą akcji ,ale jak już wciagnę się w jakąś grę to za wszelką cenę muszę dobrnąć do końca .Teraz jak robi sie ciepło taka gra to zabójstwo .Wtedy nic mnie nie interesuje żaden ogród,zwierzę itp. tylko gra -to jak nałóg; dlatego zabroniłam synowi znoszenia wszelakich gierek do domu -niesamowity zjadacz czasu ,który zresztą uwielbiam.......zapaleńcy znają to uczucie...:wink: