myrmota 14.04.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Ja najbardziej lubię gry strategiczne: Shogun, Warcraft, Europa Uniwersalis etc. Jednak chyba najlepszą z nich są Herosi M&M III, czwarta część tej gry to niestety niewypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość res 16.12.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Ponawiam pytanie - o najlepsze źródła, skąd można pobrać ciekawe starsze gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 18.01.2004 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 DO: Bartt z Serji UFO jest nowa Gra wyszla niedawno UFO Kolejne Starcietak dla gwoli informacji.Zagrajcie sobie w gry Medal of Honor Fpp Strzelanina i 2 dodatki sa juz - klimat grafika realistycznosc (wojan swiatowa ) jest naprawde super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 19.01.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 A jeszcze lepsza gra niz Medal of Honor jest "Call of Duty" kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 03.02.2004 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Obie są super ale zareklamuje jeszcze jedną w tym klimacie:Hidden&Dangerous,piekielna gierka ale po skonczeniu mam niedosyt chcialoby sie jeszcze.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 06.02.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 JAkbyście chcieli pograć w sieci w Medal of Honor to mogę postawić serwer. Może jakieś małe zawody? Forumowcy kontra reszta świata.Shantymen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.02.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Bardzo polecam serię gier Boba Budowniczego dla dzieci, którą odkryłem dzięki Muratorowi - w jednym z ostatnich numerów z zeszłego roku dołączona była pełna wersja. Ostatnio kupiłem już trzecią pozycję z tej serii (w MediaMarkt kosztują 44 zł). Z grami Boba jest w stanie poradzić sobie nawet 3-latek, a dzieci do 5 lat powinny mieć z nich uciechę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 12.02.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Cześć Call of Duty trochę za łatwa, Medal of Honor zdecydowanie lepsza. Polecam jescze Commandos 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 25.03.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Ja za obecymi grami nie przepadam Ale grałem w taką strategię turowąPanzer General 2 Były nawet mistrzostwa Polski i strona klubowa oraz masę rozszerzeń Można nawet odwrócić bieg histori i jako polski generał wygrać wojnę!! zobacz http://www.bolesta.home.pl/pg2/index.htmlSzkoda że zmieniły się zasady kiedyś wszystko było za friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 19.04.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Ja tam ostatnio gram w Unreal 2: The Awaking i jestem w trakcie ściągania doskonałej kontynuacji gry Bloodrayne. Obie gry gorąco polecam! Ponadto udało mi się przejść NfS:Undergrounda na najwyższym poziomie i odblokowałem wszystkie unikaty, również poszerzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 23.04.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Najlepsze gieriki to................ Gierki Edwardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.04.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 To i ja się przyznam Simsy- dawno nie grałam ) Larry 7- statek miłości No i przede wszystkim wszystkie części Wrót Baldura (Baldur's Gate), Icewind Dale i Planetscape Torment. REWELACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.04.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 A ja przeszedłem właśnie Call of Duty. Szkoda, bo zajęlo mi to zaledwie kilka dni. Polecam - gierka jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Master14 31.07.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Chempionship manager to jest super gra.Need for speed underground,call of duty oraz civilization 3 też warte polecenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 06.09.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Do wszystkich którzy grali w Fallouta 2, mam problem odpaliłem stateczek w San Francisco dopłynełem do bazy Enclave i nie bardzo wiem co dalej robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 06.09.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Do wszystkich którzy grali w Fallouta 2, mam problem odpaliłem stateczek w San Francisco dopłynełem do bazy Enclave i nie bardzo wiem co dalej robić ja osobiście nie grałem, ale tu jest stronka z solucjami: http://www.pcmaniak.pl/index.php?page=solucje&dzial=comments&id=14 tylko nie podglądaj za dużo rozwiązań, no bo co to za gra z kodami z mojej strony mogę polecić grę Settlers, kurcze to były czasy jak się grało po 20 godz na samej kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 14.09.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 No to się przyznam, pod byule prektekstem lubię sobie pograć, i tak zaliczyłem II i III część Harrego Pottera, częściowo Medal of Honor, a teraz z dziećmi igramy w Diablo II jestem Paladynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregyoda 22.09.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Hej wszystkim! A ja tam uwielbiam FIFĘ! Za każdy mrazem czekam z niecierpliwością na nowe wydanie! Najlepsza część jednak to 2002, 2002 World Cup i 2003! Euro 2004 nie przypadło mi do gustu... W wolnych chwilach uwielbiam tez postrzelać do Szwabów typu: Wolfenstein, Call of Duty czy MEdal of Honor! NIe trawię za to strategii POzdros 4all! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosć 12 02.03.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ja tam ostatnio gram w Unreal 2: The Awaking i jestem w trakcie ściągania doskonałej kontynuacji gry Bloodrayne. Obie gry gorąco polecam! Ponadto udało mi się przejść NfS:Undergrounda na najwyższym poziomie i odblokowałem wszystkie unikaty, również poszerzenia. a "forta" tdci tam mają no niezły bycur z ciebie ten rekord na lazurowe to tam zrobiłeś i to na najwyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.03.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 DukeNuke, za mlodych czasow spedzilam kilka miesiecy zanim mi sie znudzila. Bardzo lubie GTA, ale tak zeby przechodniow porozbijac, zalapac troche walizek z kasa i spotkac ojcow chrzesnych, zmienic lakier . Kiedys w gazecie komputerowej (nie pamietam ktorej) byly mapy miast, kody na wszystkie bronie itd. Wtedy gralam codziennie. A teraz eehh, gierki dla dzieci. Za kilka lat maz pewnie zagierzy z dziecieciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts