Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gierki komputerowe

Mario B

Recommended Posts

• 8 months później...
  • Odpowiedzi 82
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
Bardzo polecam serię gier Boba Budowniczego dla dzieci, którą odkryłem dzięki Muratorowi - w jednym z ostatnich numerów z zeszłego roku dołączona była pełna wersja. Ostatnio kupiłem już trzecią pozycję z tej serii (w MediaMarkt kosztują 44 zł). Z grami Boba jest w stanie poradzić sobie nawet 3-latek, a dzieci do 5 lat powinny mieć z nich uciechę.

• 1 month później...

Ja za obecymi grami nie przepadam Ale grałem w taką strategię turową

Panzer General 2 Były nawet mistrzostwa Polski i strona klubowa oraz masę rozszerzeń Można nawet odwrócić bieg histori i jako polski generał wygrać wojnę!! zobacz http://www.bolesta.home.pl/pg2/index.html

Szkoda że zmieniły się zasady kiedyś wszystko było za friko

• 4 weeks później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...
Do wszystkich którzy grali w Fallouta 2, mam problem odpaliłem stateczek w San Francisco dopłynełem do bazy Enclave i nie bardzo wiem co dalej robić :-?

ja osobiście nie grałem, ale tu jest stronka z solucjami:

http://www.pcmaniak.pl/index.php?page=solucje&dzial=comments&id=14

tylko nie podglądaj za dużo rozwiązań, no bo co to za gra z kodami :wink:

z mojej strony mogę polecić grę Settlers, kurcze to były czasy jak się grało po 20 godz na samej kawie :D

Hej wszystkim!

A ja tam uwielbiam FIFĘ! Za każdy mrazem czekam z niecierpliwością na nowe wydanie! Najlepsza część jednak to 2002, 2002 World Cup i 2003! Euro 2004 nie przypadło mi do gustu... :-?

W wolnych chwilach uwielbiam tez postrzelać do Szwabów typu: Wolfenstein, Call of Duty czy MEdal of Honor!

NIe trawię za to strategii :evil:

POzdros 4all!

• 5 months później...
Ja tam ostatnio gram w Unreal 2: The Awaking i jestem w trakcie ściągania doskonałej kontynuacji gry Bloodrayne. Obie gry gorąco polecam! Ponadto udało mi się przejść NfS:Undergrounda na najwyższym poziomie i odblokowałem wszystkie unikaty, również poszerzenia.

a "forta" tdci tam mają :lol: :lol:

no niezły bycur z ciebie ten rekord na lazurowe to tam zrobiłeś i to na najwyższym poziomie :lol: :lol:

DukeNuke, za mlodych czasow spedzilam kilka miesiecy zanim mi sie znudzila.

Bardzo lubie GTA, ale tak zeby przechodniow porozbijac, zalapac troche walizek z kasa i spotkac ojcow chrzesnych, zmienic lakier :lol: :lol: . Kiedys w gazecie komputerowej (nie pamietam ktorej) byly mapy miast, kody na wszystkie bronie itd. Wtedy gralam codziennie.

A teraz eehh, gierki dla dzieci. Za kilka lat maz pewnie zagierzy z dziecieciem. :lol: