Darek Rz 19.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam !!! Juz na samym poczatku dalekiej drogi spotyka mnie coś czego się nie spodziewałem .Otóż chce aby ktoś ściągnął mi humus i niestety nikt tego nie chce zrobić .W ogłoszeniach prasowych ich to nie interesuje (jeden w ogóle nie wiedzieł co to humus i o co mi chodzi) Inny umawia się przy mojej działce i nie przyjeżdza jednocześnie nie odbiera telefonów .Dobrzy ludzi z Lubelskiego forum dali kilka namiarów ,ale nigdzie nie chcieli tego zrobić -nie mają chęci ,czasu itp . pozdro d.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 19.07.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 a może nie szukaj kogoś do zdjęcia humusu, a poprostu poszukaj spycha, lub koparki ze spychem (z operatorem oczywiście), tego jest mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts