Barrtekus 19.07.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam Pytanie jak w temacie. Co sadzicie? Czy to sie da wogole sensownie zrobic? Kontakt w wiekszosci mailowo telefoniczny zakladam. Moze stawki w aglomeracjach by troche zwolnily i nikt w Poznaniu nie krzyczalbym 30 kPLN itp... poszukiwacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.07.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 da się. ale wizyta projektanta na działce wskazana, jakas dluzsza bezposrednia rozmowa także, potem juz można telefonicznie, mailowo.Oczywiście papierki będzie Ci sie bardziej opłacało załatwiać samemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 19.07.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ja wlasnie na odleglosc komunikowalem z architektem i jest to mozliwe . Dobrze, zebys mial wgrany AutoCAD albo inny program w ktorym mozesz ogladnac pliki twojego architekta. Dla jasnosci: chodzi tu tylko o ogladanie, a nie projektowanie. Architekt przesyla ci pliki i dostaje od ciebie feetback. To bardzo szybka, konkretna i dokladna forma komunikacji. Polecam. Aha, ja dla odmiany nie jestem architektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.07.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 po co autocad? rysunki mozna przesłać w pdf-ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witam Pytanie jak w temacie. Co sadzicie? Czy to sie da wogole sensownie zrobic? Kontakt w wiekszosci mailowo telefoniczny zakladam. Moze stawki w aglomeracjach by troche zwolnily i nikt w Poznaniu nie krzyczalbym 30 kPLN itp... poszukiwaczJak, krzykna mniej niz 15000 20000, to ja bym ostrozna była,Chociaz mój krzyknał 20.000 i tez dal d....., mój kolega zrobil za 8000 po kosztach i chyba przestanie byc moim kolega a mówiłam mu ze to tak sie skonczy Oj, Robert, ze Ty tak daleko Dobra, juz sie nie odzywam, bo juz raz sie pzrejezyczyłam Fakt, ze ZBYCH jest rewelacyjny I jareko tez, gdyby byli tylko tacy fachowcy w swoich dziedzinach, to ja bym mogła dom co rok budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 20.07.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts