Gość 19.07.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 było miło ... ale sie skończyło p.s. w domu tez bedzie miło bo dom to nie sciany ... dom to atmosfera ... tam kazda kropla potu ... każdy pomysł ... każda inwestycja ... procentuje ... i odwdzięcza sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 19.07.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Gratuluję, troszke zazdroszczę i zyczę duuuużo zdrowia i dłuuuugiego mieszkania w nowym gnieździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Gratuluję, troszke zazdroszczę i zyczę duuuużo zdrowia i dłuuuugiego mieszkania w nowym gnieździe. dzięki sympatyczna przemyślanko ... Hanulo nich sie Tobie wiedzie ... życze Ci z serca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.07.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 No to wielkie gratulki O to chyba chodzi z domem żeby w końcu się do niego wprowadzić Napewno z minionym miejscem zamieszkania są związane wspomnienia, miłe chwile i jeszcze wiele innych rzeczy choćby zwykłe przyzwyczajenie Zyczę w nowym domku samych miłych i dobrych chwil Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 19.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Zazdroszczę. Ja w ciągu ostatniego półrocza jestem już w 3-cim mieszkaniu. Niestety u mnie dopiero za 4 razem będzie sztuka. Jedyny plus przeprowadzek to to, że za każdym kolejnym razem jest coraz mniej rzeczy do przenoszenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 andrzejka ...ckwadratdzięki mojej Mamie ... zacząłem budowe Mama juz nie żyje ...ale natchnienie ... było p.s.jesteście dziś dla mnie otuchą ...dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2005 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 a gdzie Twój majestatycznie poruszający się tygrysek ? zpraszam na chlebek ... taki na zakwasie ... moze upieke znów ... piękne dzieki rrmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.07.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 było miło ... ale sie skończyło p.s. w domu tez bedzie miło bo dom to nie sciany ... dom to atmosfera ... tam kazda kropla potu ... każdy pomysł ... każda inwestycja ... procentuje ... i odwdzięcza sie ... Super wiadomość!!!Serdecznie gratuluje!!Niech Ci sie dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 24.07.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Początek może być cięzki ...Ta cisza w nocy ...ujadanie psów ....braki prądu .....chwasty w ogródku ...brak sąsiadów/dobrych sąsiadów ...do pracy daleko ....zepsuty samochód ...brak kiosku z gazetami .... To tylko niektóre dylematy pierwszego miesiąca.Potem to wszystko pryska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 24.07.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 było miło ... ale sie skończyło p.s. w domu tez bedzie miło bo dom to nie sciany ... dom to atmosfera ... tam kazda kropla potu ... każdy pomysł ... każda inwestycja ... procentuje ... i odwdzięcza sie ... ...i niech Wam się darzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 I ja i ja ...ja też się wyprowadzam...dokładnie w sobotę Wiem co to znaczy, ale w końcu idziemy na lepsze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.07.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 a ja się wyprowadzam pod koniec sierpnia, ale nie z blokowiska tylko od teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 25.07.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 a ja się wyprowadzam pod koniec sierpnia, ale nie z blokowiska tylko od teściów I co wy teraz sami poczniecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 a ja się wyprowadzam pod koniec sierpnia, ale nie z blokowiska tylko od teściów I co wy teraz sami poczniecie ? beda szczesliwi czego wszystkim wyprowadzajacym zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Super wiadomość!!!Serdecznie gratuluje!!Niech Ci sie dobrze mieszka zmagałem sie z łaczem radiowym , przeprowadzka i jednoczesnym robieniem schodów wraz z wnoszeniem mebli, prądów, szpachlowań i dopicówek teraz moge poczytac i podziękować Wam kochani za szczere życzenia dziękuje Aha dziękujęthalex gratulacje z powodu przeprowadzki dla Agackiej ! pozdrawiam Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 mniejsza ilośc latarń ... czy to jest jakis problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 15.08.2005 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Ojej jaki to podniosly moment!! Kiedy ja sie doczekam.....mam nadzieje, ze bedzie sie Wam super mieszkac:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts