rrmi 15.08.2005 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 widze ciku , ze wpadamy na siebie po nocy (ale burza , co?) tez masz psa policz latarnie posluchaj doswiadczonego kolegi chociaz tak szczerze , to kolega cos kituje z tymi latarniami, pieski wola drzewka , a tych wszedziei raczej duuuuzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 15.08.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 mimo ze wieś to nie musze juz korzystać z tepsa i neostrada - internet jest darmowy i prawie dla wszystkich ... Hej to na pewno w Polsce jest????? A ja sie przeprowadzam za dwa miesiące nawet nie wiem jak się technicznie zabierac do tego przedsięwzięcia...... tyle gratów człowiek nagromadził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 17.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 i cos mi sie wydaje ze nasze pociechy chodza do szkoły w tym samym miescie ... Tak??? a do której?? tej z tradycjami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 19.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Wiej teraz dziki wietrze po tych spokojnych trawach i odmierzaj godziny szczęścia!!!!! Tylko nie licz nierozpakowanych jeszcze pudeł - po dwóch latach stania na strychu nie budzą już poczucia winy A przyjemność mieszkaniawe własnym domu trwa...... Serdeczności ogromne Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 dziekuje Ci Lusiu pamietam Twój zachwyt z picia porannej kawy na tarasie po przeprowadzce ... mam takie same (co najmniej) odczucia - pije teraz zielona herbate ... kotka i pies siedza mi zgodnie u nóg ... mam otwarte drzwi i okna, wiatr szumi w gałeziach brzóz, a sikorki dziobia słoneczniki jak dodasz granie swierszczy w rzysku ... idylla a pudła z premedytacją wrzuciłem na dno szaf na strychu ... to nie moje szminki i pachnidła .. a co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2005 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 a pudła z premedytacją wrzuciłem na dno szaf na strychu ... to nie moje szminki i pachnidła .. a co ! to chyba jakis ruch oporu czy Ty wogole Wiesz ile znacza pomadka i perfumy dla kobiety? U mnie za takie cos sniadania bylyby wstrzymane na ok 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 22.08.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 taka bródka nieżle smyra już w policzek a co do dzieci - no przecież! - twoja pociecha jest starsza niz moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 16.10.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 opisuj kartony z rzeczami a córa - myśle ze Ci w tym dzielnie pomoze ... życze Ci szybkiej przeprowadzki i conajmniej takiego zaadaptowania sie w nowym miejscu jak ja Do przeprowadzki jeszcze dwa-trzy tygodnie a moja córa juz spakowała 5 pudeł , okleiła i opisała dokładnie, tak się jej spieszy... Pozdrawiam Mam nadzieję, że już wszystko dopięte na ostatni guzik i wieczorkami słuchacie sobie z żonką cichego jazzu (albo co tam lubisz) przy martini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 16.10.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 ale ja sie bardzo młodo ożeniłem ... prawie jako dziecko .... czy nad Sanem słychac jak swierszcze w nocy graja ? mnie nie dają zasnąć ... to tak jak ja.. a co do świerszczy... u mnie nawet w centrum miasta, schowany w jakiejś komórce, cyka... Nad San to ja się dopiero przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts