wieniu 17.11.2002 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2002 Przed rozpoczęciem budowy wybierałem wiele opcji mojego projektu. W końcu powstał zarys. Przy współpracy mojej i architekta powstał projekt mojego wymarzonego domu.Pierwotnie prjekt miał być połączony z ofertą dewelopera który zobowiązał się wybudować dom. Gdy przyszło do zapłaty za projekt, okazało się że że jest to projekt indywidualny, i za taki musiałem zapłacić o kilka tysięcy złotych więcej niż wynosiła cena projektów dewelopera. Będąc pewnym że jest to mo niepowtarzalny dom, zapłaciłem. A teraz okazuje się, że deweloper sprzedaje mój projekt wraz ze swoją ofertą. Prosze poradźcie mi czy mogę egzekwować od projektanta i dewelopera rekompensaty za udostępnienie mojego projektu innym klientom ich firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 03.01.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Jeśli nie masz tego na piśmie to zostaje tylko zemsta. Ogłoś dane pracowni i dewelopera na wszystkich możliwych forach - ku przestrodze innych i obniżeniu dochodów gada. Bartt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts