Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam:Wykonawcę schodów drewno (stopnice), Poznań i okolice

Recommended Posts

wiem, że Stoltar z Kaźmierza pod Poznaniem robi schody- 0605222701

Ja będę u nich zamawiać podłogi

Jakbyśmy razem targu dobili może byłoby taniej

Mają swoją stronkę http://www.stoltar.com.pl

pozdrawiam

klementyna

Obejrzalem sobie stronke i bede staral sie sie dzis z nimi skontaktowac.

A na kiedy planuje Pani podloge jesli mozna wiedziec?

pozdrawiam yareckey

Ja też jestem zainteresowana podłogą, schodami no i może drzwiami ?:)

O jakich podłogach myślicie ?

Osobiscie czekam na dostawe mozaiki przemyslowej, debowej gr. 16mm - nie bede ukladal jej w tradycyjny sposob, tylko tak aby tworzyla cale "deski'

http://www.dabex.ig.pl/mozaika_160.html

lub

http://www.parkiety-borek.pl/index.php

Kiedyś zadałem podobne pytanie na forum i polecono mi Centrum Schodów. Mają siadzibę w Plewiskach k. Poznania na ul. Kolejowej 134.

Byliśmy tam i faktycznie duża wystawa, ceny może ok 10% niższe niż gdzie indziej. Nam schody zabiegowe dębowe z montażem, razem 20 stopni + balustrada wyliczyli na niecałe 9000 PLN ( bukowe ok 1000 tansze ). Trudno mi porównywac czy to drogo czy nie, bo całego Poznania nie zjechałem ale kilometr od nich w innej firmie te same schody ponad 1000 zł droższe.

A wam na ile wycenili? Gdzie wszym zdaniem warto zapytać ?

Pozdrawiam

zacytuje z grupy wlkp

(...)Sprawdzony duet, zrobili u mnie piękniste schody z jesionu tel. 0693700706 p. Roman i p. Krystyn. (...)

sprawdzilismy i mozemy sie pod tym podpisac. Robia tez podlogi na legarach z desek sosnowych.

Zaplacilismy 50% ceny schodow w centrum schodow na Plewiskach. Rzetelny, terminowy, slowny wykonawca. Szczerze polecam.

merc

zacytuje z grupy wlkp
(...)Sprawdzony duet, zrobili u mnie piękniste schody z jesionu tel. 0693700706 p. Roman i p. Krystyn. (...)

sprawdzilismy i mozemy sie pod tym podpisac. Robia tez podlogi na legarach z desek sosnowych.

Zaplacilismy 50% ceny schodow w centrum schodow na Plewiskach. Rzetelny, terminowy, slowny wykonawca. Szczerze polecam.

merc

witaj mercedes, mozesz podac link do tego cytatu?

zacytuje z grupy wlkp

merc

witaj mercedes, mozesz podac link do tego cytatu?

Pozwolę sobie: proszę bardzo :D

dzięki za odzew

jestem zainteresowana podłogą dębową do salonu, bo twarde drewno, ale ceny duże (to mój jedyny luksus!!) na legarach ponad 200 zł m kw (zależy od długości desek) ze wszystkim - ułożenie, chemia (lakier Bona 3 warstwy)

pytałam też o sosnę do pokoju na górze około 45-50 zł za m kw

jeżeli ktoś z Was byłby chętny to warto kupić razem, bo można liczyć na upust

pozdrawiam ciepło

klementyna

dzięki za odzew

jestem zainteresowana podłogą dębową do salonu, bo twarde drewno, ale ceny duże (to mój jedyny luksus!!) na legarach ponad 200 zł m kw (zależy od długości desek) ze wszystkim - ułożenie, chemia (lakier Bona 3 warstwy)

pytałam też o sosnę do pokoju na górze około 45-50 zł za m kw

jeżeli ktoś z Was byłby chętny to warto kupić razem, bo można liczyć na upust

pozdrawiam ciepło

klementyna

Jak juz pisalem czekam na mozaike przemyslowa etz z debu, wiec sie nie przylacze, a szkoda szczerze am myslalem o podlodze z desek na legarach, ale sie za pozno zdecydowalem i bylo po zawodach.... pierwszy dom

• 9 years później...
Centrum Schodów rzeczywiście ma fajną wystawę ale cennik mocno zawyżony. Skorzystałem z usług firmy MARGO SCHODY (http://www.margoschody.pl) mogą zrobić to samo co Plewiska w normalnej cenie. Istnieje również opcja zamówienie drzwi i podłogi. Warto zadzwonić i umówić się na budowie. Moje schody wyszły naprawdę ok.

• 2 weeks później...
My byliśmy w http://www.drewin.pl/, też pod Poznaniem, wrażenia całkiem spoko, facet omawiał z nami dużo detali technicznych (chcieliśmy schody bolcowe, zdecydowaliśmy się w końcu na dywanowe). Jest też jakaś firma w okolicy Piotra i Pawła na os. Kopernika, ale jeszcze tam nie byłam, więc nie mogę nic skomentować- rodzice jednak byli z nich zadowoleni. Obie firmy robią same schody a nie są dealerami z dodatkowymi narzutami cenowymi. Montaż też wykonują.

• 9 months później...
My byliśmy w http://www.drewin.pl/, też pod Poznaniem, wrażenia całkiem spoko, facet omawiał z nami dużo detali technicznych (chcieliśmy schody bolcowe, zdecydowaliśmy się w końcu na dywanowe). Jest też jakaś firma w okolicy Piotra i Pawła na os. Kopernika, ale jeszcze tam nie byłam, więc nie mogę nic skomentować- rodzice jednak byli z nich zadowoleni. Obie firmy robią same schody a nie są dealerami z dodatkowymi narzutami cenowymi. Montaż też wykonują.

W moim domu schody wykonywała firma Pana Pikusy z Ostroroga tel.604057509,jestem bardzo zadowolona.

Schody były zrobione w terminie.Schody dywanowe+szyba.Wszystkim znajomym bardzo się podobają.

marzena12345:bye:

• 2 years później...