yareckey 19.07.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam, szukam dobrej (fachowców w swojej branży) i rozsądnej cenowo ekipy bądź specjalisty do wykonania na schodach betonowych pokładu drewnianego (stopnice i listwy przyścienne) + ewentualnie balustrady. Z góry dziękuje za pomoc w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 19.07.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 wiem, że Stoltar z Kaźmierza pod Poznaniem robi schody- 0605222701Ja będę u nich zamawiać podłogi Jakbyśmy razem targu dobili może byłoby taniejMają swoją stronkę http://www.stoltar.com.plpozdrawiamklementyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yareckey 20.07.2005 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 wiem, że Stoltar z Kaźmierza pod Poznaniem robi schody- 0605222701 Ja będę u nich zamawiać podłogi Jakbyśmy razem targu dobili może byłoby taniej Mają swoją stronkę http://www.stoltar.com.pl pozdrawiam klementyna Obejrzalem sobie stronke i bede staral sie sie dzis z nimi skontaktowac. A na kiedy planuje Pani podloge jesli mozna wiedziec? pozdrawiam yareckey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 20.07.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Klementynka - jakie są ceny podłóg? Może spółka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia 20.07.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja też jestem zainteresowana podłogą, schodami no i może drzwiami ? O jakich podłogach myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yareckey 20.07.2005 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja też jestem zainteresowana podłogą, schodami no i może drzwiami ? O jakich podłogach myślicie ? Osobiscie czekam na dostawe mozaiki przemyslowej, debowej gr. 16mm - nie bede ukladal jej w tradycyjny sposob, tylko tak aby tworzyla cale "deski' http://www.dabex.ig.pl/mozaika_160.html lub http://www.parkiety-borek.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yareckey 20.07.2005 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Klementyna, rozmawialem dzis ze Stoltarem i sie umowilem na sobote - jak cos bede wiedzial to sie skontaktuje, mam tez namiar na drugiego stolarza z Tarnowa P. jesli uda mi sie to pogodzic czasowo to podam ci adres. pozdrawiam yareckey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 20.07.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Kiedyś zadałem podobne pytanie na forum i polecono mi Centrum Schodów. Mają siadzibę w Plewiskach k. Poznania na ul. Kolejowej 134.Byliśmy tam i faktycznie duża wystawa, ceny może ok 10% niższe niż gdzie indziej. Nam schody zabiegowe dębowe z montażem, razem 20 stopni + balustrada wyliczyli na niecałe 9000 PLN ( bukowe ok 1000 tansze ). Trudno mi porównywac czy to drogo czy nie, bo całego Poznania nie zjechałem ale kilometr od nich w innej firmie te same schody ponad 1000 zł droższe.A wam na ile wycenili? Gdzie wszym zdaniem warto zapytać ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 20.07.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 zacytuje z grupy wlkp (...)Sprawdzony duet, zrobili u mnie piękniste schody z jesionu tel. 0693700706 p. Roman i p. Krystyn. (...) sprawdzilismy i mozemy sie pod tym podpisac. Robia tez podlogi na legarach z desek sosnowych. Zaplacilismy 50% ceny schodow w centrum schodow na Plewiskach. Rzetelny, terminowy, slowny wykonawca. Szczerze polecam. merc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yareckey 21.07.2005 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 zacytuje z grupy wlkp (...)Sprawdzony duet, zrobili u mnie piękniste schody z jesionu tel. 0693700706 p. Roman i p. Krystyn. (...) sprawdzilismy i mozemy sie pod tym podpisac. Robia tez podlogi na legarach z desek sosnowych. Zaplacilismy 50% ceny schodow w centrum schodow na Plewiskach. Rzetelny, terminowy, slowny wykonawca. Szczerze polecam. merc witaj mercedes, mozesz podac link do tego cytatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 zacytuje z grupy wlkp (...)Sprawdzony duet, zrobili u mnie piękniste schody z jesionu tel. 0693700706 p. Roman i p. Krystyn. (...) sprawdzilismy i mozemy sie pod tym podpisac. Robia tez podlogi na legarach z desek sosnowych. Zaplacilismy 50% ceny schodow w centrum schodow na Plewiskach. Rzetelny, terminowy, slowny wykonawca. Szczerze polecam. merc witaj mercedes, mozesz podac link do tego cytatu? Pozwolę sobie: proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yareckey 21.07.2005 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 21.07.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 dzięki za odzewjestem zainteresowana podłogą dębową do salonu, bo twarde drewno, ale ceny duże (to mój jedyny luksus!!) na legarach ponad 200 zł m kw (zależy od długości desek) ze wszystkim - ułożenie, chemia (lakier Bona 3 warstwy)pytałam też o sosnę do pokoju na górze około 45-50 zł za m kw jeżeli ktoś z Was byłby chętny to warto kupić razem, bo można liczyć na upustpozdrawiam ciepłoklementyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.07.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 jeżeli ktoś z Was byłby chętny to warto kupić razem, bo można liczyć na upust pozdrawiam ciepło klementyna Na nas nie licz, my juz mamy panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yareckey 21.07.2005 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 dzięki za odzew jestem zainteresowana podłogą dębową do salonu, bo twarde drewno, ale ceny duże (to mój jedyny luksus!!) na legarach ponad 200 zł m kw (zależy od długości desek) ze wszystkim - ułożenie, chemia (lakier Bona 3 warstwy) pytałam też o sosnę do pokoju na górze około 45-50 zł za m kw jeżeli ktoś z Was byłby chętny to warto kupić razem, bo można liczyć na upust pozdrawiam ciepło klementyna Jak juz pisalem czekam na mozaike przemyslowa etz z debu, wiec sie nie przylacze, a szkoda szczerze am myslalem o podlodze z desek na legarach, ale sie za pozno zdecydowalem i bylo po zawodach.... pierwszy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montenegriner 06.01.2015 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Centrum Schodów rzeczywiście ma fajną wystawę ale cennik mocno zawyżony. Skorzystałem z usług firmy MARGO SCHODY (http://www.margoschody.pl) mogą zrobić to samo co Plewiska w normalnej cenie. Istnieje również opcja zamówienie drzwi i podłogi. Warto zadzwonić i umówić się na budowie. Moje schody wyszły naprawdę ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vivelee 18.01.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 My byliśmy w http://www.drewin.pl/, też pod Poznaniem, wrażenia całkiem spoko, facet omawiał z nami dużo detali technicznych (chcieliśmy schody bolcowe, zdecydowaliśmy się w końcu na dywanowe). Jest też jakaś firma w okolicy Piotra i Pawła na os. Kopernika, ale jeszcze tam nie byłam, więc nie mogę nic skomentować- rodzice jednak byli z nich zadowoleni. Obie firmy robią same schody a nie są dealerami z dodatkowymi narzutami cenowymi. Montaż też wykonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena12345 14.11.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 My byliśmy w http://www.drewin.pl/, też pod Poznaniem, wrażenia całkiem spoko, facet omawiał z nami dużo detali technicznych (chcieliśmy schody bolcowe, zdecydowaliśmy się w końcu na dywanowe). Jest też jakaś firma w okolicy Piotra i Pawła na os. Kopernika, ale jeszcze tam nie byłam, więc nie mogę nic skomentować- rodzice jednak byli z nich zadowoleni. Obie firmy robią same schody a nie są dealerami z dodatkowymi narzutami cenowymi. Montaż też wykonują. W moim domu schody wykonywała firma Pana Pikusy z Ostroroga tel.604057509,jestem bardzo zadowolona. Schody były zrobione w terminie.Schody dywanowe+szyba.Wszystkim znajomym bardzo się podobają. marzena12345:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chmielus-80 25.10.2018 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Możesz podesłać kilka fotek Twoich schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts