Hankah 19.07.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Kochani!!! Zdecydowałam się na zrobienie mebli kuchennych u stolarza (wiadomo, ze względu na cenę). Jest tylko jeden problem, oferowane przez niego uchwyty meblowe są beznadziejne!!! Mogę donieść swoje własne ale trudno mi znaleźć coś fajnego. Czy znacie jakieś firmy produkujące (lub sprowadzające) jakieś szałowe uchyty meblowe. Ja w internecie znlazłam tylko firmę GAMET i SCHWINN POLSKA. Ale marzy mi się coś jeszcze bardziej odlotowego. Czekam na wieści i pozdrawiam - Hanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia-rum 20.07.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Zobacz uchwyty firmy Union Knopf : http://www.unionknopf.com/uk-moebel/eng/Home_ukmoeb.htm Kontakt w Polsce: Mail: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.07.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Nie wiem co masz na myśli pisząc szałowe ale wczoraj w Leroy widziałam sporo uchwytów, nie przyglądałam im się, bo ja jeszcze nie na tym etapie, ale wybór jest duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 20.07.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Zobacz:http://brw.com.pl w dodatkach do poszczególnych zestawów. Można kupić same uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 20.07.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Jestem już po szukaniu uchwytów. Wybór w Polsce eleganckich uchwytów do prostych mebli mizerny. Mam uchwyty union knopf - fajne i proste bez udziwnień. Nabyłam je w Hebanie pod warszawą, zobacz na zwierzynieckiej w mikomaxie niedaleko bartyckiej. Niektóre z tych uchwytów są w supermarketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hankah 20.07.2005 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Dzięki za wszystkie namiary !!!Jeśli znajdę coś fajnego dam znać na forum (dla wszystkich zaciekawionych tematem). Pozdrawiam gorąco !!!Hanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deco1984 24.06.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 25 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapert 02.07.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) [Masz prawo tylko do własnej reklamy] Edytowane 3 Lipca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta.krzysiak 04.07.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Mi się od zawsze podobają porcelanowe uchwyty, ale to dlatego, że jestem fanka stylu rustykalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts