MKazim 28.02.2006 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 też poproszę cenę na PW wslalem na priva Pozdrawiam MKazim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 06.04.2006 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Serdecznie witam juz w nowym sezonie. Pogoda pozwala juz na prowadzenie prac. Zapraszam do skorzystania z naszych uslug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 10.04.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam,interesuje mnie cena i termin wykonania ok. 220m2 posadzki gr. 10cm, (styropian i folię już mam ułożoną).M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 14.04.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam, interesuje mnie cena i termin wykonania ok. 220m2 posadzki gr. 10cm, (styropian i folię już mam ułożoną). M. Witam - wyslalem na priv'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 20.04.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisałem na priva o potrzebie tynków i wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek-NW 20.04.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam.Interesuje mnie cena wykonania ok. 79m2 chudego betonu podłogi na gruncie gr. 10cm, Termin około sierpnia 2006 r.Okolice Pruszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 17.05.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czy robicie również tynki wewnętrzne cementowo - wapienne? Jeżeli tak, to proszę o podanie ceny za m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 19.05.2006 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Czy robicie również tynki wewnętrzne cementowo - wapienne? Jeżeli tak, to proszę o podanie ceny za m2. Pozdrawiam Niestety, specjalizujemy sie tylko w tynkach gipsowych. Pozdrawiam Mkazim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solberg 02.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam ,Interesuje mnie cena wylewek i tynków - domek d38a (ew.termin lipiec)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mireks6 04.06.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam.Interesuje mnie cena wykonania chudego betonu podłogi na gruncie gr. 10cm projekt Agawa z ArchetonuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solberg 12.06.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam,Właśnie w tym tygodniu kończę kryć dach i zaczynam wchodzić z instalacjami , dlatego ponawiam pytanie odnośnie cen bo lubię mieć wszystko dograne o jeden krok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 20.06.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 polecam ekipę MKazim do wylewek - wczoraj u mnie zrobili: szybko i fachowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 05.07.2006 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Szanowni Państwo Sezon w pełni nie pozwala nam na odwiedzanie tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 12.08.2006 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Szanowni Państwo Sezon w pełni nie pozwala nam na odwiedzanie tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 19.08.2006 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Sezon w pełni - prosimy o wcześniejszą rezerwację terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 21.08.2006 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Szanowni Państwo Sezon w pełni nie pozwala nam na odwiedzanie tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solberg 17.10.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Chciałbym podzielić się spostrzeżeniami związanymi z tą firmą. Co do wylewek to faktycznie robią sprawnie i w miarę fachowo - chociaż śladów po upadku cegły ze schodów już nie uzupełnili. Większy problem jest z tynkarzami : 1. nie przychodzą w umówionym terminie 2. jakość ich robót pozostawia wiele do życzenia: odsłonięte przewody elektryczne, brak kątów(mimo kątów na ścianach bez tynków), fatalne obrobienie nadproży, obrobienie skrzynki elektrycznej w garażu to istny skandal 3. czystość nigdy nie była domeną tynkarzy ale to co pozostawili po sobie woła o pomstę do nieba : zniszczone puszki elektryczne zabryzgane wiąski przewodów tel,alarmowych itp , bajzel wokół domu , zniszczona cegła klinkierowa , która leżała w domu w ilości 55szt , zniszczona instalacja na poddaszu Dlatego chciałbym wszystkich ostrzec przed tynkarzami z tej firmy natomiast wylewki owszem polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 04.12.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 no cóż ja również nie polecam ale wylewkarzy1. właściciel nie ma czasu na kontrolę tego co robia pracownicy, ponieważ cyt. " prowadzi sześć budów jednocześnie ". może o pięć za dużo2. co do wykonania samych wylewek mogło być lepiej i dokładniej. Przy drzwiach balkonowych nierówności, niewygładzone powierzchnie ale to drobiazg.3. schody... dwa stopnie do garażu. Jeden został powiększony o około 6 cm. i z wystającą rurą co ( podobno nie można jej schować pod wylewką gdyz ciężar betonu ją wypychał). Boki schodów nierówne i pod kątem ostrym.Zrobienie szalunku było zbyt praco i czasochłonne.4. Postawa właścicieli firmy usłyszeliśmy, że mogą ale nie muszą poprawić winni są hydraulicy a my nerwowi i obrażamy ich zarzucając niesolidność.5. Ekipa miała być dzisiaj o godz. 7 rano po kilku nieudanych próbach kontaktu przed 9 dowiedzieliśmy się że przyjadą "po fajrancie" Stawiam, że się już nie pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solberg 13.12.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ostrzegam wszystkich ,którzy chcieliby zatrudnić tą firmę.Myślałem ,że te "uchybienia" które opisałem w poprzednim postcie to wszystko co można mieć do zarzucenia tej firmie. Niestety im dalej w las tym........ Ekipa od wykończeniówki klnie w żywy kamień i próbuje coś z tymi ścianami zrobić a ja "płaczę i płacę".Ściany nie trzymają kątów,pionów,płaszczyzn, na ścianach przy suficie i posadzce są garby. Struktura tynku jest taka jakby ekipa uczyła się na moim domu robić tynki ...strukturalne:(. Poprostu jeden wielki dramat a włąsciciel zachwalał fachowość swojej ekipy. I ON I EKIPA nadają się do białkowania budynków gospodarczych a nie do tynkowania domów jednorodzinnych. Poprostu idealny WYŁUDZACZ pieniędzy.Nawet nie jestem w stanie zlożyć mu reklamacji bo telefonu ode mnie nie odbiera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SKANDAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 13.12.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 zadzwoń z telefonu którego numeru nie zna. Sprawdziłam działa.Poprawek o których wcześniej pisałam nie usunął. Zadzwonić też nie raczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts