MKazim 20.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Wylewki, szlichty agregatem ( mixokret) Tynki gipsowe agregatem Wysoka jakość, przystępne ceny, Naprawdę profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 04.08.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Proszę o wycenę wylewek na parterze i poddaszu i tynków na parterze:Projekt typowy Dom w Petuniach z Archonu (http://www.archon.pl). Planowany termin realizacji: październik/listopad. Co wchodzi w zakres prac? Izolacje, styropian - też? Ile czasu wszystko to zajmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 09.08.2005 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 PozdrawiamMkazim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 22.08.2005 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Sezon w pełni - prosimy o wcześniejszą rezerwację terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 24.08.2005 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Wylewki, szlichty agregatem ( mixokret) Tynki gipsowe agregatem Wysoka jakość, przystępne ceny, Naprawdę profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelo44 29.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Prosze o podanie ceny za m2. Dom POEMAT 3 pracowni MTM styl.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 29.08.2005 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Odpowiedz wyslalem na priv'apozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 03.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Proszę również o wycenę tynków i wylewek. Dom KORNELIA z ArchipelagJeżeli jest atka potrzeba mogę przesłąć rzuty i przekroje pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 06.09.2005 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 20.09.2005 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Prosimy o wczesniejsze rezerwowanie terminow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 03.10.2005 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobotka 06.10.2005 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 interesują mnie tynki gipsowe ile za metr czy zimą można wykonywać tynki gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 17.10.2005 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Odpowiedz wysłalem na Priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 18.10.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 skoro sezon w pełni to po co zawracanie sobie głowy forum ...może jakaś słaba pełnia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelo44 19.10.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Uwaga na tę firmę. Niesłowna, nieterminowa, niepoważna. W ostatniej chwili zostałem przez tych panów pozostawiony na "lodzie". W połowie października zostałem zmuszony do ponownego poszukiwania ekipy. Nadmieniam iż byliśmy umówieni na wykonanie tynków na początek października, po czym termin zaczął się przesuwać, a na końcu dostałem informację że pan rezygnuje z tej "roboty" bo ma problemy z pracownikami. Osobiscie twierdzę, że ta firma umawia się z wieloma inwestorami, a potem wchodzi tam gdzie jej najwygodniej. Uważam, że tak nieprofesjonalne podejście zasługuje na potępienie. pozdrawiam angelo44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 19.10.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Uwaga na tę firmę. Niesłowna, nieterminowa, niepoważna. W ostatniej chwili zostałem przez tych panów pozostawiony na "lodzie". W połowie października zostałem zmuszony do ponownego poszukiwania ekipy. Nadmieniam iż byliśmy umówieni na wykonanie tynków na początek października, po czym termin zaczął się przesuwać, a na końcu dostałem informację że pan rezygnuje z tej "roboty" bo ma problemy z pracownikami. Osobiscie twierdzę, że ta firma umawia się z wieloma inwestorami, a potem wchodzi tam gdzie jej najwygodniej. Uważam, że tak nieprofesjonalne podejście zasługuje na potępienie. pozdrawiam angelo44 Należałoby teraz poczekać na wypowiedź przedstawiciela firmy, bo może oskarżenia są bezpodstawne. Ale jeżeli jest tak, jak pisze angelo to naprawdę trzeba uważać. Dużo jest teraz takich ekip, które właśnie "łapią" wiele robót, ściemniają i wybierają sobie zlecenia. Dobrze by było, gdyby to forum pozwoliło na taką weryfikację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 28.10.2005 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Uwaga na tę firmę. Niesłowna, nieterminowa, niepoważna. W ostatniej chwili zostałem przez tych panów pozostawiony na "lodzie". W połowie października zostałem zmuszony do ponownego poszukiwania ekipy. Nadmieniam iż byliśmy umówieni na wykonanie tynków na początek października, po czym termin zaczął się przesuwać, a na końcu dostałem informację że pan rezygnuje z tej "roboty" bo ma problemy z pracownikami. Osobiscie twierdzę, że ta firma umawia się z wieloma inwestorami, a potem wchodzi tam gdzie jej najwygodniej. Uważam, że tak nieprofesjonalne podejście zasługuje na potępienie. pozdrawiam angelo44 Chcialbym wyjasnic wyzej wymieniona sytuacje. To prawda Angelo44 kontaktowal sie z nami w sprawie wykonania tynkow i przekazalismy informacje ze mozliwy bylby termin "poczatek pazdziernika" Niestety z powodu problemow z ekipa ( zdrowotne) oraz przedluzenia sie prac na poprzedniej budowie termin stal sie niemozliwy do zrealizowania. Mysle ze warto jednak wspominiec ze zaproponowalismy wejscie innej ekipy ( takze z naszej firmy) niestety Angelo nie byl zainteresowany takim rozwiazananiem i nalegal na ekipe ktora niestety musiala dokonczyc prace na poprzedniej inwestycji. Musielismy wiec zrezygnowac z podjecia prac. Zapewniam ze nasza firma profesjonalnie podchodzi do klienta - i twierdzenie Angelo44 ze umawiamy sie wieloma inwestorami a pozniej "wchodzimy" tam gdzie jest nam wygodnie jest bledne. Chcialbym wpomniec ze to wlasnie my obslugiwalismy i obslugujemy klientow ktorzy ze wzgledu na dosc duza odleglosc od Warszawy badz niewielka ilosc tzw. m2 - byli odrzucani przez inne firmy czy to jesli chodzi o wylewki mixokretem czy tez tynki gipsowe agregatem. Wiemy ze ludzkie podejscie do klienta zaowocuje dobrym postrzeganiem firmy a co za tym idzie zainteresowaniem nasza oferta. Szczegolnie wiec smutne jest dla Nas czytac opinnie Angello44 ktora uwazamy za bardzo Nas krzywdzaca. Zalezy nam na wizerunku firmy profejsonalnej ktora traktuje fair klientow i znani jestemy wysokiej jakosci wykonywanych uslug oraz dotrzymywania terminow. Mam nadzieje ze szanowni forumnowicze z ktorymi mielismy sposobnosc wspolpracowac szczerze to potwierdza ( o ile jeszcze zagladaja do watkow o takich tematach) Przykro nam ze Angelo44 ze poczul sie zostawiony na "lodzie" za co serdecznie przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 02.11.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 czy można dostać ceny wylewek i tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 04.11.2005 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 czy można dostać ceny wylewek i tynków? Wyslalem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKazim 15.11.2005 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 zapraszamy do skorzystania z naszych uslug.Pogoda pozwala jeszcze na prowadzenie prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts