Snowdwarf 18.11.2002 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Pomocy!!! Jak usunąc starą lamperię (farba olejna na tynku)???Skuć? Opalić? usunąć chemicznie??? pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.11.2002 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Boje sie ze niestety najlepszym rozwiazaniem byloby skucie. A jaka powloke nowa chcesz dawac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 18.11.2002 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 szczerze mówiac nie jestem jeszcze zdecydowany...ale myślałem o tynku ozdobnym (takie kuleczki małe różnokolorowe) - podobno nakłada się go jak normalną gładź...proszę o poradę i o ewentualne sprostowanie moich przypuzzczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 19.11.2002 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Z opalarką jest cienko po prostu ściana zabiera cieplo.Zostaja środki chemiczne,ale nie wiem na ile skuteczne.Jeżeli Chcesz na to dawać tynk ozdobny to może wystarczy tzw.groszkowanie-poobijanie lamperii mlotkiem do golego tynku ale nie calej a miejscami, zaszpachlowanie zaprawą wyrównującą i na to tynk.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 19.11.2002 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Z opalarką jest cienko po prostu ściana zabiera cieplo.Zostaja środki chemiczne,ale nie wiem na ile skuteczne.Jeżeli Chcesz na to dawać tynk ozdobny to może wystarczy tzw.groszkowanie-poobijanie lamperii mlotkiem do golego tynku ale nie calej a miejscami, zaszpachlowanie zaprawą wyrównującą i na to tynk.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 19.11.2002 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 dzięki mario - trochę mnie pocieszyłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 19.11.2002 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Ja robiłem opalarką - najtańszą z supermarketu... Szło elegancko - może to zależy od farby?Wcześniej próbowałem z chemikaliami do zdejmowania farby - szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldo2005 30.10.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) Ja robiłem to tak http://tablica.pl/oferta/hilti-te-y-skhm-groszkownik-sds-hit-cenowy-IDrgdb.html http://srvimg08.tablica.pl/images_tablicapl/6497177_1_644x461/hilti-te-y-skhm-groszkownik-sds-hit-cenowy-zdjecia.jpg http://allegro.pl/hilti-te-y-skhm-groszkownik-sds-hit-cenowy-i1905192903.html Edytowane 30 Października 2011 przez waldo2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueEyedDevil 14.01.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Środki chemicznie zdecydowanie odradzam jako stosowane wew. do tego musi byś bardzo dobra wentylacja bo są strasznie szkodliwe Opalarka elektryczna lub palnik gazowy, Kucie czy też zarysowania i drapanie to koszmar, sam to przerabiałem, ręce opadały a niewiele schodziło, wziąłem palnik i 20 min po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 14.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Odgrzewamy kotlety i dajemy porady z opóźnieniem 10 letnim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueEyedDevil 15.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 hahah wiesz że nie spojrzałem na date postu ) no cóż może jeszcze męczy się z tą lamperią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts