Dalrin 20.07.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witam, Mieszkam w czteropiętrowym bloku na górze. Jako, że mam liczniki w łazience zastanawiam się nad wykorzystaniem miejsca, gdzie idą rury od wody. Chciałbym nad licznikami wstawić nidę i zrobić półkę. Czy jest to na tyle nielegalne i może być w jakiś sposób niebezpieczne, że spółdzielnia mieszkaniowa mi się przyczepi i będzie kazała mi to zlikwidować? Pozdrawiam Wszystkich --Dalrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 20.07.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 spoldzielnia nie powinna sie czepiac, ale licz sie z tym, ze jesli w Twoim bloku beda wymieniane piony wodne i kanalizacyjne, to staniesz przed koniecznoscia rozwalenia polki nielegalne to nie jest, niebezpieczne tez, to sa rury, z reguly sie je zabudowuje nie dlatego, zeby byly bezpieczne, tylko dlatego, ze slabo wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts