pasco 20.07.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Wziąłem do ręki sierpniowy numer muratora, zaczynam przeglądać i widzę: w numerze 9/2005 będzie o budowie więźby. Super, tyle że trochę za późno. Połowa budujących będzie już po wybudowaniu dachu, w tym i ja. W związku z tym następnego numeru raczej nie kupię - bo i po co? polecam Redakcji, żeby następnym razem dostosowała artykuły do pory roku (czyt. sezonu budowlanego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 B. dobra rada. Redakcjo może jakaś zmiana w harmonogramie, jeżeli ogrzewanai planowaliści na paździenik, lub listopad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 04.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 A dopiero przechlapane mają ci co skończyli w zeszłym roku... albo dwa lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 04.08.2005 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Czepiasz się.Ja tylko chciałem zwrócić uwagę na sezonowość pewnych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts