dobrzykowice 06.12.2002 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 zachar przecież juz ci wysłałem z dwa dni temu. Komiksy ? powiedz jaki a napewno go mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.12.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 pik33 muszę powiedzieć ze podałeś baaardzo ciekawy link. Strona na długie jesienne wieczory - dzięki [ Ta wiadomość była edytowana przez: dobrzykowice dnia 2002-12-06 08:46 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 06.12.2002 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Chyba nic nie doszło -ale sprawdzę jeszcze raz - z góry dziękuję. A z komikasami to jeszcze zobaczymy czy masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.12.2002 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 Skończyłem Narrenturm (prawie 600 stron!), hmmmm, czyta się gładko ale monotonnie. W zasadzie to można to potraktować jako paszkwil na Kościół i nic więcej, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 11.12.2002 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Ech, i ja kocham SF - tylko ostatnio jakby troszkę mało czasu na czytanie. "Limes Inferior" to super książka, połknęłam ją jeszcze w podstawówce A poza tym - uwielbiam Carda (uwielbiam to mało powiedziane - skąd ten facet ma tyle pomysłów), Sheckleya, Dicka, co poniektóre rzeczy Lema, Resnicka, Białołęcką, no i niemiłosiernie podeptanego przez filmowców Sapkowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 12.12.2002 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Nie piszę bo czytam -jak przeczytam napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 31.12.2002 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Czytalem zawsze sporo - sensacja, przygoda, fantastyka. Niestety od jakiego czasu starcza mi czasu - cale szczescie ze chociaz na to - na ksiazki z serii "Star Wars". Jezeli ktosby posiadal komiksy z tej serii w wersji zeskanowanej bylbym wdzieczny za info - lub od razu mailem na [email protected]. Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 31.12.2002 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Zachar - mala paczuszke wyslalem mailem. Mam tylko nadzieje ze nie przyblokowalem Ci skrzynki Pozdrowionka Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 31.12.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 On 2002-12-02 15:29, dobrzykowice wrote: mam 4 pozycje Dicka i Sheckleya "Planeta Zła" ale to juz jest chyba piractwo .... moja kultową powieścią SF jest właśnie "Planeta zła",przeczytałam ja po prostu "naraz" .Uwielbiam fantastykę,horrory,ostatnio czytuję Cooca-sf thrillery medyczne. Kocham również kino SF a szczególnie klasykę "Obcy" wszystkie części,Lubię tę fantastykę populano-naukową ,nie przepadam za fantasy /jedynie w wersji kinowej/,nie mogłam zmęczyć "Hobbita" -choć to takie "świetne" Za to film :"Władca Pierścieni" bardzo mi sie spodobał-wspaniałe efekty i krajobrazy. Sapkowski mnie nudzi -jest zbyt baśniowy.Pasjonuje mnie również plastyczna twórczośc sf np.Siudmaka -jest niesamowity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.12.2002 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Agnes - każdy odcinek Obcego to oglądałem już chyba naście razy i za każdym razem się bałem . Co do Tolkiena to raczej literatura dla chłopców. Dla mnie już naście lat temu był za infantylny ale wspominam go mile, choć Władcą pod koniec byłem już lekko znurzony. Co do Cooka to przeczytałem wszystko i jak się coś nowego pojawi to czytam w jeden wieczór. Ale jego powieści SF (na szczęście raptem chyba tylko 2) oceniam jako wypadek przy pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 02.01.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Adamski dzięki wielkie nie zapchała się . Co do Hobbita -czytałem dawno temu i bardziej mi to pasowało do twórczości braci Grimm, więc zdecydowanie nie na moim poziomie. Cykl Tolkiena przeczytałem po obejrzeniu filmu -raczej nic specjalnego za to w kinie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 02.01.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Czytywałam również S.Kinga ,choć czytając niektóre z jego powieści miałam wrazenie straty czasu.podobała mi sie cholernie ekranizacja "Sztormu" .Może odbiegam od tematu-bo to bardziej horrory ,ale jest to jednak gatunek pokrewny.a najbardziej niesamowite wrażenie wywarł na mnie "Cmentarz zwierząt" njagorsze jest to ,że film oglądałam w czasie imprezy swojoimininowej w stanie wiekszej wesołości i wiele mi z niego umknęło /film z lat 80/A nigdzie w wypożyczalniach nie moge go dostać -za stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.01.2003 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Adamski mam Dark Imperium 6 zeszytów i Karmazynowe Imperium - zainteresowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 03.01.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Dobrzykowice: pewnie Jezeli udaloby Ci sie to pchnac na [email protected] (tam mam skrzynke bez limitow) bylbym bardzo wdzieczny. Sam sluze polskimi e-bookami. Postaram sie zrobic jakas liste - ewentualnie jesli ktos moglby udostepnic jakis serwer ftp z poufnym kontem byloby fajnie. Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 05.01.2003 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Dobrzyku, nie wiem co to jest o czym piszesz, ale też bym chiała Oglądaliście "Blade" w sobotę? Dawno mi się żaden horror tak nie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.01.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 oglądalismy, ogladaliśmy Blade 2 jest jeszcze lepszy A wysylane przeze mnie zeszyty to sa "zwykle" komiksy. Tak wiec jeżeli nie jestes fanką SW to raczej to nie jest dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 06.01.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Dobrzykowice: jestes WIELKI Dzieki wielkie - nie widzialem nigdy tych komiksow, daj znac co Ciebie interesuje. Serdecznie pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.01.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 bez przesady nie wiem co masz tak więc trudno mi powiedzieć co mnie interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 06.01.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Dobrzykowice - wyslalem Ci male conieco, moze Cie to zainteresuje Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.01.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2003 dzięki Adam, będę mial co robić podczas wyjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts