Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

S-F

Alanta

Recommended Posts

Maluszek - dzieki wieeeeelkie - niedzielę "zaczytałem" . Jak byś mogła jeszcze coś mi podesłać ... moja wdzięczność będzie Cię ścigać, aż Cię dopadnie :wink: .

Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów i sympatyków SF.

Coś jakoś nikt o Matrixie nie pisze? Nikt nie był? Ostatnio fajny tekst w radiu słyszałem - Miler Reaktywacja hihi

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystko :) - tak serio w zasadzie z SF preferuje typ Space Opera, ale to tylko jak mam duży wybór. Może znalazłby się jakiś plik z kolejną częścią Pieśni Kryształu? Albo może coś lekkego Harrisona? A może Scotta? Wszystko o Enderze mile widziane. Przesłałbym też miły i sympatyczny uśmiech za Gwiezdne Wojny ... :D . Pozdrawiam serdecznie wszystkich -Niech Moc będzie z Wami :wink:

:wink: Maluszek nawet nie pytam , chociaż ciekawość mnie zżera hihi ..

Ale tak w sumie możesz mi słać wszystko , SF wciągam jak odkurzacz a z braku SF ostatnio zacząłem nawet jakiś romans żony (600stron :) ) czytać. Jak masz jakieś inne dobre rzeczy niekoniecznie SF, to też się głęboko uśmiecham ... :D . Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wypoczynku - do piątku a potem znowu dwa dni wolnego ... prawie bo budowa wzywa :-?

Witam! Trochę wolnego było i minęło ... na budowie. Maluszek dostałem mail wow jestem pod wrażeniem. Chcę wszystko ... hihi i jeszcze więcej ! Oczywiście jeżeli nie sprawiam Ci za dużego kłopotu - nie chciałbym być natrętem :wink: ale jesteś najlepszym źródłem jakie udało mi się odnaleźć ... Jeszcze raz wielkie dzięki za to co doszło i dojdzie.