mysia 20.07.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 ile może kosztować zaprojektowanie łazienki? nie mam pojęcia jaka jest cena takiej przyjemnoci czy ma na to wpływ wielkość łazienki? moja ma 12,8m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 20.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witaj - pytanie jest raczej do forum "Wnętrza"... Trudno powiedzieć - możesz wybrać się do salonu wystawowego Koła (trzeba umówić się na wizytę, telefon na stronie www), gdzie za darmo przez pół godziny ich projektant coś ci będzie ustawiał na planie twojej łazienki, a możesz zapłacić np. 220 PLN + vat za kompletny projekt z wizualizacjami w studiu projektowym. Stara Olszewnica k. Legionowa? To będziemy prawie sąsiadami... Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 20.07.2005 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 witam sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.07.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Oh!!!Mysiu!!To my tez sasiadkami będziemy bo ja z Legionowa a to rzut beretem od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 20.07.2005 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 fajna okolica - fajni ludzie witam kolejną sąsiadkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 20.07.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 a jak to jest z projektem kuchni? w brw powiedzieli że zrobią za darmo, ale czy dadzą mi ten projekt do domu? czy będę już "zobowiązana" do kupienia u nich mebli? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 21.07.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Powinni dać. W IKEA robią za darmo z tego, co mają w ofercie, poświęcają temu nieograniczony praktycznie czas i zaangażowanie wyraźnie większe, niż ww. projektanci Koła - my skorzystaliśmy. Nie trzeba się umawiać i oczywiście projekt zabierasz sobie do domu. Pozdrawiam, Maciek ps. Zawsze mi się podobała nazwa "Stara Olszewnica". Trzeba się wreszcie wybrać i zobaczyć, czy okolica równie urokliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 21.07.2005 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 zapraszam w takim razie!! okolica jest bardzo urokliwa, polecam wybrać się rowerkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts