andrzejka 20.07.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Napisz coś więcej o tym konkursie w którym wygrałas ten projekt domu Bilbo Nieczęsto to chyba się zdarza Ja w każdym razie pierwszy raz o czymś takim słysze No i chyba jak wynika z emblematu Bilbo już nie aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.07.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 No właśnie ja też proszę o informacje z tego o konkursu i także zauważyłam,ze chyba nie udało sie Wam jednak dopasować działki do projektu?No chyba,ze ten emblemat to taka zmyłka dla nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 21.07.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Emblemat to nie zmyłka, taki dom buduję. A co do konkursu, to w gazecie "Budujemy dom" ( nie wiem czy się ona nadal ukazuje) prezentowane były co miesiąc 2 projekty domów, trzeba było zagłosować na swojego faworyta i już-mozna było wygrać projekt tego domu. I tak też się stało. Nigdy wcześniej nic nie wygrałam, a tu raptownie taka niespodzianka. Dlatego potraktowałam to jako jakiś znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2005 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 To napewno był znak No w każdym razie przyniósł pewne zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.07.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Obejrzałam sobie dzisiaj Twojego Stanisława i powiem Ci,ze projekt jest bardzo fajny.Szczególnie podoba mi sie łazienka na parterze i sypialnia na parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 21.07.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Szczególnie podoba mi sie łazienka na parterze i sypialnia na parterze. Aha26- a wiesz jak mi się podoba, już oglądam katalogi bo chcę ten moją intymną część domu fajnie urządzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.07.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 hm...wiem jak to jest.Ja też ciągle kupuje i przeglądam tony katalogów i gazet o urządzaniu domu i oczami wyobrażni już widzę jak to będzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.07.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Wspaniała działka, a to zdjęcie z "tym różowym" to prawdziwy obłęd. Życzę powodzenia w budowlanych potyczkach. Proszę o dużo zdjęć z budowy. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 21.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Wspaniała działka, a to zdjęcie z "tym różowym" to prawdziwy obłęd. Dzięki, a to różowe to weigela inaczej krzewuszka cudowna, i faktycznie jest cudowna jak kwitnie. Proszę o dużo zdjęć z budowy. Postaram się spełnić tę prośbę, bo i aparat jest, i już wiem jak się wstawia zdjątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.08.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Świetne zdjęcia, no i fajnie piszesz. Będę u Ciebie stałym bywalcem. Pięknie wyglądają fundamenty robione w szalunkach. Ten chudziak pod spodem to klasyka. Mało kto tak robi, wszyscy ino na łatwiznę idą .... POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2005 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Widoczki masz przecudne, niebo chyba specjalnie dla was tak piękne się robi Co za pięknie ułożone bloczki U mnie wylądowały z wywrotki prosto na ziemi jak jakieś klocki Całe szczęscie, ze wszystkie całe A ławy to masz piękniutkie nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Cześć, Dziennik czyta się bardzo dobrze, a pewnie będzie coraz lepiej... A poza tym, to będziemy pewnie kiedyś "niedalekimi" sąsiadami, he, he... Twój projekt również mi się podobał, ale z pewnych względów musiałem z niego zrezygnować i pójść w indywidualny, buuuuuuuuuuuuu.... , ale styl pozostał Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 06.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Och, ale się porobiło, kadzicie mi i kadzicie, ale przyznam, że bardzo miło się to czyta, zwłaszcza,że myślałam,że nikt moich zapisków nie czyta, że może tylko dzieci jak dorosną poczytają sobie jak to nasz domek powstawał. Aussie napisał: A poza tym, to będziemy pewnie kiedyś "niedalekimi" sąsiadami, A jak "niedalekimi" sąsiadami ? Przez forum poznałam już jednych sąsiadów, może dołączą następni ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.08.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 A poza tym, to będziemy pewnie kiedyś "niedalekimi" sąsiadami, he, he... Aussie, za niedalekimi sąsiadami to Ty się rozejrzyj w okolicy, bo masz paru. Pontypendy to dla Ciebie niezbyt daleka sąsiadka (jakieś 15 minut samochodem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.08.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 pontypendy - widzę, że czasu nie marnujecie i domek wychodzi z ziemi. Ani się obejrzycie jak będzie przeprowadzka. A tak na marginesie - gdzie można kupić taki łądny księżyc? i czy nie było kłopotu z montarzem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Rafałek napisał: A tak na marginesie - gdzie można kupić taki łądny księżyc? i czy nie było kłopotu z montarzem? Taki księżyc to tylko z podwórka Abromby można oglądać, przy niewielkim zbliżeniu oczywiście, co do montażu to nie bedę się wypowiadać, bo astronomem nie jestem. pozdrawiam wszystkich czytających dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.08.2005 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No to teraz do Abromby będą wycieczki na oglądanie księżyca się zjeżdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.08.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No to teraz do Abromby będą wycieczki na oglądanie księżyca się zjeżdzać Ciekawe co na to Abromba, może jakieś bileciki wstępu będą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No tak - to już nic za darmo... Czyżby Abromba ma coś współnego z politykami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.08.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 A dlaczego ta młoda inwestorka Planu BHP nie przestrzego siedząc samotnie na budowli niestabilnej. Co to o wypadkach na budowie nie słyszaliśta. PS. Że o kasku nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts