Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika pontypendy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 260
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Emblemat to nie zmyłka, taki dom buduję.

A co do konkursu, to w gazecie "Budujemy dom" ( nie wiem czy się ona nadal ukazuje) prezentowane były co miesiąc 2 projekty domów, trzeba było zagłosować na swojego faworyta i już-mozna było wygrać projekt tego domu. I tak też się stało. Nigdy wcześniej nic nie wygrałam, a tu raptownie taka niespodzianka. Dlatego potraktowałam to jako jakiś znak. :wink:

Wspaniała działka, a to zdjęcie z "tym różowym" to prawdziwy obłęd.

Dzięki, a to różowe to weigela inaczej krzewuszka cudowna, i faktycznie jest cudowna jak kwitnie.

Proszę o dużo zdjęć z budowy.

Postaram się spełnić tę prośbę, bo i aparat jest, i już wiem jak się wstawia zdjątka.

• 2 weeks później...

Cześć,

Dziennik czyta się bardzo dobrze, a pewnie będzie coraz lepiej... :D A poza tym, to będziemy pewnie kiedyś "niedalekimi" sąsiadami, he, he... Twój projekt również mi się podobał, ale z pewnych względów musiałem z niego zrezygnować i pójść w indywidualny, buuuuuuuuuuuuu.... :cry: , ale styl pozostał 8)

Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy...

Och, ale się porobiło,

kadzicie mi i kadzicie, :oops: ale przyznam, że bardzo miło się to czyta, zwłaszcza,że myślałam,że nikt moich zapisków nie czyta, że może tylko dzieci jak dorosną poczytają sobie jak to nasz domek powstawał.

Aussie napisał:

A poza tym, to będziemy pewnie kiedyś "niedalekimi" sąsiadami,

A jak "niedalekimi" sąsiadami ? Przez forum poznałam już jednych sąsiadów, może dołączą następni ?

Pozdrawiam

Rafałek napisał:

A tak na marginesie - gdzie można kupić taki łądny księżyc? i czy nie było kłopotu z montarzem? :wink:

Taki księżyc to tylko z podwórka Abromby można oglądać, przy niewielkim zbliżeniu oczywiście, co do montażu to nie bedę się wypowiadać, bo astronomem nie jestem. :wink:

pozdrawiam wszystkich czytających dzienniki