pontypendy 30.11.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Malmuc, brama jest segmentowa, kupiliśmy ją ze sterownikiem, ale jak do tej pory to widziałam jak działa, w momencie jak panowie skończyli montaż bramy, od tamtej pory sterownik jest nie używany. Bo najpierw nie mieliśmy prądu w domu, a teraz to trzeba by elektryka wołać, bo sterownik ma normalnie wtyczkę, a pan elektryk nie zostawił nam puszi tylko kabel wystający z sufitu. Sama tego nie podłączę ! Deski zmierzyłam widoczne jest 12 cm, ile ma to pióro nie wiem, i już nigdzie tego sprawdzić nie mogę, bo wszytko jest szczelnie schowane. Deski nie są ryflowane jeśli o to pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.12.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Pontypendy, podłącze wam bez elektryka , w końcy musze jakoś wejść na garażowa herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 04.12.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jewrioszka,wielkie dzięki, pędzę kupić jakiś kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.12.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam Sie mnie podba bardzo a co to to na podłodze w kuchni i wiatrołapie? gres polerowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ale cuda sie u Was dzieja! Cos pieknego powstaje! Bardzo mi sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 15.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Zeljko,wielkie dzięki, cuda się dzieją ? bo to przed Świetami, taki magiczny czas... malmuc,dzięki, mi się najbardziej podoba łazienka na górze, chociaż o nią bałam się najbardziej jak to wyjdzie co sobie wymyśliłam. Na podłodze w kuchni itd., jest gres, ale czy on jest polerowany to nie wiem. To jakiś włoski jest błyszczący ale nie równomiernie na całej powierzchni.Wygląda to tak, że ma takie przetarcia matowe na przemian z błyszczącymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 18.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Jaki piękny ten Wasz domek! Bardzo mi się podoba. W moich poszukiwaniach projektu taki styl był moim ukochanym. Czy mozesz napisać co macie na dachu? coś takiego byśmy chcieli u siebie.Być może gdzieś pisałaś o dachu ale mam ograniczone możliwości czasowe wertowania forum z moja trojką dzieciarów, więc napisz mi jesli możesz.Wszystkiego dobrego na święta- niech będą ciepłe i radosne.Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 18.12.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 magnolia, na dachu mam dachówkę Creatona model domino (kolor łupek), coraz bardziej popularną zresztą Dziękuję za życzenia i również składam Tobie i Twojej rodzinie serdeczne życzenia Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.12.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 witam,trochę podczytywałam Twój dziennik, ale miałam przerwę i dopiero teraz zobaczyłam wspaniałą elewację z drewna. Wygląda świetnie i niebanalnie. Wszystkiego co najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 18.12.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 pieknie dziękuje w imieniu elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://www.lagata1.webd.pl/kartki/14/274.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 28.12.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 http://images2.fotosik.pl/311/1e79646e305bcfea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 05.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Pontypendy, Podziwiam piękny domek przyszłej Sąsiadki. Zawsze myślałam ze nie podoba mi sie taki styl, ale po obejrzeniu Twojego dziennika dochodze do wniosku, iz albo nie mam wyobrazni albo po prostu boje sie eksperymentować My ruszamy na wiosnę także w Ustanowie. Życzę sprawnej przeprowadzki i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku w Nowym Domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.01.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 też dołączę się do grona trzymających kciuki. I żeby po podłączeniu wszystko działało jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 hello pontypendy , z tego, co zrozumiałem, to będziesz miała w domku - podobnie jak ja - grzejniki kanałowe. jakiego producenta wybrałaś i co z resztą grzejników w domu? gdybyś miała jakieś fotki z robienia kanałów i montażu wymienników, to byłbym baaardzo zobowiązany... co jakiś czas podglądam twoją dachówkę, ale niestety muszę na podglądaniu poprzestać. zwyciężyły finanse nad uczuciami... dzięki za dotychczasową pomoc i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.01.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Trzymamy kciuki za przeprowadzkę i życzymy wszyskiego co wam sie wyśni, aby spełniło się w waszym nowym domku. Nie chce sie chwalic ale widziałem ta elewacje na żywo i jest naprawde super. Tomki4 tez chyba nie mam wyobraźni. P.S. z tego, co zrozumiałem, to będziesz miała w domku - podobnie jak ja - grzejniki kanałowe. No ja juz nic nie wiem , czy może mi ktos wyjasnic co to są grzejniki kanałowe i z czym to się je? I dlaczego sie na nie zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 I ja i ja tez z kciukami pomagam wam Dobry ten spec od drewanianej elewacji dziś to chyba rzadkość Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 09.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ale ścisk w komentarzach, a ja jak zwykle nie dostaję powiadomień. A więc po kolei. Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia i trzymane kciuki, nawet nie wiecie jak to bardzo pomaga. Nawet się wczoraj zastanawiałam, że wszystko tak się pięknie układa, wykonawcy dotrzymują terminów (pfu, ptfu,żeby nie zapeszyć) a to dobra energia braci forumowej tak mi pomaga. Tomki 4, witam sąsiadkę z Ustanowa, powodzenia w budowie ! Aussie, z tego, co zrozumiałem, to będziesz miała w domku - podobnie jak ja - grzejniki kanałowe. jakiego producenta wybrałaś i co z resztą grzejników w domu? gdybyś miała jakieś fotki z robienia kanałów i montażu wymienników, to byłbym baaardzo zobowiązany... Kanały wybrałam Regulusa, i co tu dużo pisać, głównie ze względu na cenę, i dostawca jest w Siedliskach za Piasecznem, hydraulik sprawdził parametry i też zaakceptował ten wybór. Ceny grzejników kanałowych Jagi i Vasco to totalna porażka dla portfela. Reszta grzejników to zwykłe purmo + podłogówka. Zdjęć z montażu nie mam, mogę pstryknąć jak wyglądają obecnie tzn. podłączone, ale jeszcze bez ułożonego parkietu. Ewentualnie służę radą i mogę opisać jak to po kolei wyglądało. jewrioszka , No ja juz nic nie wiem , czy może mi ktos wyjasnic co to są grzejniki kanałowe i z czym to się je? I dlaczego sie na nie zdecydowaliście? Grzejnik kanałowy to grzejnik schowany w podłodze, zamontowany w specjalnym kanale np.stalowym ,jego wierzch przykrywa kratka zlicowana z posadzką, montuje je się pod dużymy oknami. Okna mam wielkie, kubaturę niemałą salonu i zależało mi na estetyce wnętrza- to tak po krótce powody wyboru kanałów. http://www.regulus.com.pl/index.php?tool=oferta-kanalowe&PHPSESSID=e6707ae1ea3d5b30d4d7d9e59adafffe http://www.verano-konwektor.pl/grzejnik_kanalowy_verano.html andrzejka, Dzięki za kciukasy, bardzo się przydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 10.01.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Pontypendy dzięki za wyjaśnienie. P.S. a ja jak zwykle nie dostaję powiadomień. Na samym dole strony masz taki mały tekst zacznij śledziś ten temat lub przestań śledzić ten temat. Żeby otrzymywać powiadomienia powinno sie wyświetlać przestań śledzić ten temat. Druga ewentualność to podany błędny adres E-mail w profilu. Mam nadzieje że to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jewrioszka, Ty stale mnie zadziwiasz. Wstajesz niewiadomo o której, o 6:30 masz już natrzaskanych mnóstwo postów. Pontypendy, to chyba dobrze, że ludzie piszą posty, trzymają kciuki, chwalą itp. To tak jak z rolnikiem, on spi a mu rośnie. Też nieustająco trzymam kciuki, tym bardziej że finiszujesz. Ja rozgrzewam mięśnie przed startem :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts