Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika pontypendy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 260
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Pontypendy

Jestem nieustająco zachwycona Twoim domem. Mam prośbę- pokaż coś więcej-jak wygląda twój domek teraz, kiedy już zrósł sie z krajobrazem.

My mamy narazie bryłę, trochę pomysłów na to jak ma wygladac dalej, ale inspiracji nigdy dość

Pozdrawiam Marta

Braza i acca5

Dziękuję za zachwyty :oops: :lol: , można je również powyrażać na stronie konkursowej Muratora, bo zgłosiliśmy nasz dom do konkursu:

http://www.muratordom.pl/galeria_najpiekniejsze_domy.htm?akcja=pokaz_galerie&galeria=8511

Jedyne informacje, które na pewno nie uległy zmianom to powierzchnia dachu: 240 m2

Co do ceny to pamiętam kwotę za całość tj: dachówka, blacha, rynny, łaty i kontrłaty, 8 veluxów i robocizna co dało sumę 45 tys., ale to było 1,5 roku temu. :(

Gorąco polecam forumowego Statka ze składu na Puławskiej, bardzo fachowa i miła obsługa zawieź mu lub prześlij rzuty dachu i poproś o wycenę.

• 3 months później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...

No, oczom swym starym nie wierzę! Pontypendy, zakładaj Galerię, jak radzi koleżanka z postu wyżej, nie zwlekaj, tylko inspiruj!

A czy na forum jest jakiś wątek z tym konkursem, bo jakoś przegapiłam?

Gratuluję w każdym razie!

I pozdrawiam, od niedawna również przeprowadzona, jk69

Pontypendy świetny domek!

Będę śledzić postępy w wykończeniówce, ale z tego co piszesz to w zasadzie wykonczona jesteś :)

Koniecznie pokaż więcej fotek.

Właśnie wczoraj byłam w Ustanowie, więc wiem gdzie to jest i dlatego pliss, prześlij namiar na dekarza od płaskich dachów...mam kawałek takiego nad salonem i zależy mi, żeby ktoś to zrobił dobrze.

• 2 months później...
  • 1 year później...

Witam, wiem, że dużo czasu minęło, ale może mam szansę na odpowiedź:)

Śliczny, piekny domek;) tak wykończony i mnie się marzył.

Interesuje mnie jakie okna wybraliście, producenta i kolor przede wszystkim :)

Na elewacji modrzew, a le wybarwiany na jaki kolor??

POzdrawiam i gratuluję pięknego domku!

• 2 months później...