acca5 11.10.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Tez jestem zainteresowana cena tej slicznej dachówki i pow. twego dachu. Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.10.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witaj Pontypendy Jestem nieustająco zachwycona Twoim domem. Mam prośbę- pokaż coś więcej-jak wygląda twój domek teraz, kiedy już zrósł sie z krajobrazem. My mamy narazie bryłę, trochę pomysłów na to jak ma wygladac dalej, ale inspiracji nigdy dość Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 11.10.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Braza i acca5 Dziękuję za zachwyty , można je również powyrażać na stronie konkursowej Muratora, bo zgłosiliśmy nasz dom do konkursu: http://www.muratordom.pl/galeria_najpiekniejsze_domy.htm?akcja=pokaz_galerie&galeria=8511 Jedyne informacje, które na pewno nie uległy zmianom to powierzchnia dachu: 240 m2 Co do ceny to pamiętam kwotę za całość tj: dachówka, blacha, rynny, łaty i kontrłaty, 8 veluxów i robocizna co dało sumę 45 tys., ale to było 1,5 roku temu. Gorąco polecam forumowego Statka ze składu na Puławskiej, bardzo fachowa i miła obsługa zawieź mu lub prześlij rzuty dachu i poproś o wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dziękuję za informacje. A głos oddałam z przyjemnością Czy mogę jeszcze prosić Cię o podanie jakiś bliższych informacji o możliwości skontaktowania się ze Statkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.10.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Juz parę dni temu na niego głosowałam Podobaja mi się takie bryły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 12.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witaj Pontypendy Dzięki malmuc (mojej sąsiadki) natrafiłam na Twoje zgłoszenie domu do konkursu. Oczywiście masz u mnie najwyższą notkę Życzę powodzenia Pozdrawiam Graszka ...a może uchylisz rąbka tajemnicy i pokażesz jak urządziłaś swoje cacko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 19.01.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Pontypendy, gratuluję wyróżnienia w konkursie. Właśnie doczytałam i oberzjałam na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 05.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dzięki m.s, ale ja o niczym nie wiem, zapomniałam już o tym konkursie, ale fajnie, lecę jutro do sklepu po Muratora !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.03.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 masz sliczny domek pontypendy szkoda że już nie uzupełniasz dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 14.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 efilo, dziennik nazywa się budowy, a ja już nie buduję z trudem wykańczam ! teraz moje całe starania kieruje na ogród. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.05.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 wiem załóż galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 22.05.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No, oczom swym starym nie wierzę! Pontypendy, zakładaj Galerię, jak radzi koleżanka z postu wyżej, nie zwlekaj, tylko inspiruj! A czy na forum jest jakiś wątek z tym konkursem, bo jakoś przegapiłam?Gratuluję w każdym razie!I pozdrawiam, od niedawna również przeprowadzona, jk69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.05.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Pontypendy świetny domek! Będę śledzić postępy w wykończeniówce, ale z tego co piszesz to w zasadzie wykonczona jesteś Koniecznie pokaż więcej fotek. Właśnie wczoraj byłam w Ustanowie, więc wiem gdzie to jest i dlatego pliss, prześlij namiar na dekarza od płaskich dachów...mam kawałek takiego nad salonem i zależy mi, żeby ktoś to zrobił dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 27.05.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Irma, poszło na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 03.08.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 no ale co dalej? co dalej??? piękne to wszystko! tylko ja chę więcej! ja chcę odgapić coś!!! proszę o zdjęcia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 05.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 trochę więcej jest tutaj:http://forum.muratordom.pl/moj-stanislaw,t132252.htmpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 nareszcie choć i tak czuję niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 30.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam, wiem, że dużo czasu minęło, ale może mam szansę na odpowiedź Śliczny, piekny domek;) tak wykończony i mnie się marzył. Interesuje mnie jakie okna wybraliście, producenta i kolor przede wszystkim Na elewacji modrzew, a le wybarwiany na jaki kolor?? POzdrawiam i gratuluję pięknego domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts