Funia 08.08.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Inwestorka fantastyczna. Rozumiem, że szkolicie ją na inspektora nadzoru budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Cześć, pontypendy, no ja to będę (tak myślę) tak niemal dokładnie między tobą a whisperami . To pewnie będziemy się kiedyś spotykać w połowe drogi, czyli... u mnie . A na razie kwity, kwity, kwity... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.08.2005 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Inwestorka cudna Ja myślę że ta sympatia do ekipy to obustronna bo jak nie lubić takiej słodkiej inwestorki Dwa tygodnie czekania Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 09.08.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Kroyena napisał: A dlaczego ta młoda inwestorka Planu BHP nie przestrzego siedząc samotnie na budowli niestabilnej. Co to o wypadkach na budowie nie słyszaliśta. PS. Że o kasku nie wspomnę. Kroyena, spokojnie, ta młoda inwestorka posiada odpowiednie wsparcie czyli zaplecze w postaci mało widocznego na zdjeciu taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.08.2005 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Ale sprytnie tatko się ukrył za tymi bloczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.09.2005 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gratuluję Nareszcie sciany Znam to uczucie A szczęścia masz cudne I pozdrowienia dla przedszkolaka Też mam córke w przedszkolu ale już sie przyzwycziła w żłobku do regulaminu przedszkolnego A poranne marudzenia to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dzięki Andrzejka za dobre słowo. Mój mały ma problem z tym drylem przedszkolnym , ale pomału się wdraża, chociaż dzisiaj Pani w przedszkolu powiedziała mi, że moje słonko ostro wczoraj się buntowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Hello, no. myślę że 90% "słonek" się buntuje . Moje starsze słonko buntowało się w przedszkolu przez... 4 lata , a i po pójściu do szkoły mu nie przeszło... Może taki typ? Pozdrowionka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.09.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Hello, no. myślę że 90% "słonek" się buntuje . Moje starsze słonko buntowało się w przedszkolu przez... 4 lata , a i po pójściu do szkoły mu nie przeszło... Może taki typ Aussie, obawiam się, że to taki właśnie typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.09.2005 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Zdjecia kwiatów są cudne Zachód również No i domek rośnie , rośnie Super , pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.09.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 No i u Ciebie zawitał tajemniczy pies. To na szczęście. Był juz u mnie, u Whispera i u wielu innych (Whisper chyba nawet wytropił tych, u których był). Tak na serio - super patrzeć jak chatki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Proszę mi ŁOPATOLOGICZNIE wyjaśnić na czym polega działanie REKUPERATORA??? Dom na pewno będzie ładny już się nie moge doczekać jak go urządzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.09.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Twoja historia bardzo przypomina mi zalewanie stropu u mnie, jakieś miesiąc temu.....Też beton się spóźniał. Pompa też ta duża...Pompa czekała w sumie ponad godzinę, więc nie zapłaciliśmy betoniarni całą sumę za beton. Odjęliśmy od ceny betonu kwotę za postój pompy- dokładnie 480 zł. Facet z betoniarni nawet nie protestował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Ładny projekt, taki trochę nietypowy zewnątrz. Piękne zdjęcia. Czekamy na więcej. Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 18.09.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Funia No i u Ciebie zawitał tajemniczy pies. To na szczęście. Był juz u mnie, u Whispera i u wielu innych (Whisper chyba nawet wytropił tych, u których był). Z tymi psami to jakaś dziwna historia... a u mnie był też kot... Aga - Żona Facia Proszę mi ŁOPATOLOGICZNIE wyjaśnić na czym polega działanie REKUPERATORA??? Dom na pewno będzie ładny już się nie moge doczekać jak go urządzicie??? REKUPERATOR to jest takie urządzenie, które teraz trendy jest posiadać w swojej chacie zaba_gonia Twoja historia bardzo przypomina mi zalewanie stropu u mnie, jakieś miesiąc temu..... Też beton się spóźniał. Pompa też ta duża... Pompa czekała w sumie ponad godzinę, więc nie zapłaciliśmy betoniarni całą sumę za beton. Odjęliśmy od ceny betonu kwotę za postój pompy- dokładnie 480 zł. Facet z betoniarni nawet nie protestow Pan Pompowy w wuzetce miał wpisane przyjazd przyjazd na budowę 17.15, wyjazd z budowy 20.00 i chciał, żebym to podpisała Podpisałam, ale wcześniej zrobiłam adnotacje "faktyczny czas pracy pompy 60 min. !" A jak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Aga - Żona Facia Proszę mi ŁOPATOLOGICZNIE wyjaśnić na czym polega działanie REKUPERATORA??? REKUPERATOR to jest takie urządzenie, które teraz trendy jest posiadać w swojej chacie Moja Żona pytała całkiem poważnie Mimo tłumaczenia z mojej strony chciała konkretów od kogoś kto takie urządzenie zakupił. Stąd jej pytanie. pontypendy potrafisz odpowiedzieć jak kobieta kobiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.10.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Aga - Żona Facia Cytat: Proszę mi ŁOPATOLOGICZNIE wyjaśnić na czym polega działanie REKUPERATORA??? REKUPERATOR to jest takie urządzenie, które teraz trendy jest posiadać w swojej chacie Moja Żona pytała całkiem poważnie Mimo tłumaczenia z mojej strony chciała konkretów od kogoś kto takie urządzenie zakupił. Stąd jej pytanie. pontypendy potrafisz odpowiedzieć jak kobieta kobiecie? Sorki, że nie wziełam tego pytania poważnie. Aga Dla mnie rekuperator to takie urządzenie, które zapewnia Ci komfort świeżego powietrza bez potrzeby ciągłego wietrzenia i rozszczelniania okien, a dodatkowo zimą ciepłe powietrze wydostajace się z domu ogrzewa (oddając ciepło, bez mieszania się) napływajace z zewnątrz świeże do domu. Dla mnie bomba ! Teraz mieszkam w bloku i wkurza mnie ociekająca parą łazienka po każdej kąpieli i ciągła bieganie od okna do okna, by je porozszczelniać, bo inaczej mam zaduch. Latem pół biedy otwieram okno i się wietrzy, ale zimą tylko krótkie wietrzenie (bo dzieci), a potem lodówka w pokoju. Prawda ? Dodatkowo zrobię GWC-by latem czerpać powietrze przez rurę zakopaną w ziemi i mieć coś na kształt klimatyzacji. Dla mnie bomba ! Prościej nie umiem, Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.10.2005 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Gratulki tego stropu Najważniejesze, że już jest Ja nie odważyłabym się wyjechac na dwa tygodnie w tak przełomowym momencie Ale u mnie kierownik budowy działa na innych zasadach anie razu nie był na budowie To czym polewacie strop Faktycznie wiaderkami Przydałby sie wam deszcz w takiej sytuacji Głowa do góry Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2005 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Tylko ostrożnie ztym wdrapywaniem się na strop Wiem jak to boli Wow drewniane schody będą A dowiadywałaś się o cene takowych Z mojego rozeznania sa znacznie droższe niż zwykłe ale napewno wygladaja znacznie ciekawiej A długo będziecie czekac z podjęciem dalszych prac na stropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 14.10.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Na strop już nie wchodzę, bo ekipa przyjechała i urzęduje tam cały prawie dzień, to co ja będę się tam pałętać.... Chociaż na jakiś odbiór prac to będę musiała się powspinać, myślę już o zakupie jakiejś drabiny, żeby po tych rusztowaniach nie chodzić. Schody drewniane są może jakieś 15-20% droższe od betonowych, jak policzysz zbrojenie, szalunek, beton i póżniej wykończenie tych betonowych jakimiś płytkami lub drewnem. A prace już trwają , bo czasu coraz mniej. Ekipa zalicza obsuwę bo mieli skończyć 30 września . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts