andrzejka 25.11.2005 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Dużo zdrówka dla dzieciaczków życzę Ale fajnie mieć takiego obserwatora-imformatora blisko swojej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 25.11.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Andrzejka Dużo zdrówka dla dzieciaczków życzę Wielkie dzięki, ja już o niczym innym nie marzę, żeby tylko wyjść z dzieciakami na podwórko na spacer. Tak po prostu. Trzeci tydzień z rzędu siedzimy w domu z małymi przerwami na wizyty u lekarzy. I albo Tymek albo Tosia na zmianę, przewlekła infekcja, zapalenie krtani, wymioty, przeziębienie, a na dodatek różyczka ! Mam już dość Ale fajnie mieć takiego obserwatora-imformatora blisko swojej budowy Bardzo fajnie ! Ja ze swojego domu widzę Abrombowy garaż. Więc jak kiedyś telefony wyłączą, to ja myk na poddasze, chorągiewki sygnalizacyjne w ręce i ... Abromba na kawę zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 25.11.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Druga stronka mi stuknęła, ale fajnie. P.S. To dzięki Tobie Andrzejko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.11.2005 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 NO no dach skończony Gratulacje Teraz tylko obejżeć dokładnie i następny etap z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.12.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Fajnie budujecie, widze ,ze jakos bardzo szybko. Tez bym tak chciala. czy mozesz napisac w jakiej cenie kupowalas suporex?Prawdopodobnie tez z tego bede budowac, czy planujesz ocieplenie styropianem czy wełna . jaka grubośc ocieplenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 20.12.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Cześć acca5, Jak się odliczy te wszystkie przestoje to faktycznie szybko Gazobeton Puławy kupowałam w Psb Góra Kalwaria po 5,60 za sztukę brutto z transportem. Ocieplać będę styropianem 15 cm. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 czytam czytam!!! i b mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 pontypendy mam takie pytanie - niebudowlane - bardzo ladne zdiecia robisz - mozesz zdradzic jaki to model ? (Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to tez talent ale to nie jest do kupienia dlatego pytam o aparat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 20.12.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam zielonooką w moich skromnych progach, Pierwsze zdjęcia to Panasonic Lumix DMC-FZ20, te ostatnie to Casio EX-Z110. Podstawa to duża matryca (pierwszy ma 5 mln, drugi 6 mln) i jasny obiektyw. Polecam zakupy w Stanach i to przez sklepy internetowe, duuuużo taniej niż w Polsce. Dodatkowo Lumix ma 12- krotny zoom, wiesz jakie zbliżenia można uzyskać ? Kupiliśmy go w Stanach, tylko podczas tegorocznych wakacji zepsuliśmy i to chyba na własne życzenie Drugi kupiony podczas tychże wakcji (no bo jak wrócić do domu bez pamiątkowych zdjęć) jest wersją kieszonkową w porównaniu z Lumixem. Nie jest zły, ale... Jeśli naprawa nie okaże się chorendalnie droga to z miła chęcią wrócę do Lumixa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.kartki.bej.pl/kartki/joanna/swieta_2_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 03.01.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Oj, dawno mnie tu nie było z powodu wyjazdu Świeteczno-Noworocznego. Aga J.G, Dziękuję za życzenia i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! Andrzejko, nie wiem co jest na tym obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 pontypendy jestem największą fanką po Tobie samej Twojego dachu.Proszę natentychmiast wklejać fotki! Chętnie zobaczę tez fotki w czasie montażu!czkema z niecierpliwością, bedziesz miała pieeeeekny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 30.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Właśnie siadam do kompa i będę przerzucać fotki. Jak tylko się z tym uporam to zaraz coś zamieszczę w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no masz no....no i wtopiłam...a ja już myslałam, że zrobie jednak blaszke albo coś.A teraz widzę, że miłość do płaskich dachówek była ta pierwsza miłością i niestety inne kształty nie przejdą.....piekny dach... taki własnie chcę.Pontypendy, czy możesz się podpytac rzeczonego Pana Speca od jakiego kąta nachylenia dachu mozna tego typu dachówki stosowac?Z gory dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 30.03.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Xena znalazłam na stronie przedstawiciela, że min. kąt nachylenia dachu dla tej dachówki to 25 stopni. U mnie jest bodajże 48, będzie więc dobrze widoczna nasza ulubienica, ale widziałam w okolicy pietrowe domy pokryte dominem w kolorze szarym, gdzie kąty nachylenia były jakieś takie niewielkie, przez co mniej widoczna była sama dachówka. Ale i tak prezentowała się bardzo elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 11.04.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ty to umiesz trzymac w napięciu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/blekitne%20pisanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Jaki piekny dach! Bardzo mi sie podoba. A coreczka bardzo slodka i jak juz urosla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 05.05.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dzięki Zelijka, jestem faktycznie szczęśliwą posiadaczką pieknego dachu, który mi się strasznie podoba i budzi duże zainteresowanie W zeszłą sobotę mieliśmy nawet gościa w tej sprawie, pan krążył samochodem tam i z powrotem, aż wreszcie zatrzymał się i zapytał z taką pewną niesmiałością: Co leży na tym dachu, bo mu się bardzo podoba ? odpowiedziałam oczywiście co i jak a na drogę dostał w prezencie kawałek dachówki, ale był szczęśliwy Córcia urosła i to już mała dama, a najsłodsza jest jak robi takie miny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts