Teńka 25.10.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ups sorki - ach ta klawiatura Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lkmiec 25.10.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 to ja jeszcze dodam (jako kompletny laik oczywiscie) ze podobno modrzew jest drewnem najbardziej naturalnie nasaczonym zywica stad wynika jego nadzwyczajna trwalosc, niektorych gatunkow nie trzeba nawet zabezpieczac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Pontypendy pokaz wnetrza !!!!!!! Twoj dom mnie już powalił, a jak zobacze reszte to juz mnie chyba małżonek rzuci. Taaak, będe mu znów truć i umierać z zachwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 04.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Kolejny krok do przodu, cieszę się, bo bardzo lubię zaglądać do Twojego dziennika. Czekam, jak i zapewne kilka innych osób, na wnętrza Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 04.11.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Kochani, wnętrza będą się tworzyć od najbliższego poniedziałku, więc proszę o cierpliwość. W poniedziałek przyjeżdżają kafelkarze i wykonawca elewacji drewnianej (nareszcie). Mam nadzieję, że będę miała wreszcie co pokazać. Pozdrawiam ciepło w pierwszym dniu zimy. Brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 10.11.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Hej, dopiero dzis trafiłem do Twojego dziennika i musze napisac że bardzo mi się podoba. Ochy i achy to robiłem razem z Kasią jakoś tak po ciemku jak nas oprowadzałas. Ale chetnie je powtorzę przy ponownej okazji ( ale sie sprytnie wprosiłem ), cieszymy sie że juz masz prądzik bo to wróży że zobaczymy Twoje cudo przy świetle Napisz kiedy zamieszkasz i koniecznie zrób dla swoich fanów zbliżenia wykończyń pod połaciówkami . Pozdrawiamy serdecznie K i C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 11.11.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Pontypendy, ja również jestem zadowolona z efektu Piękny, miodowy kolor, dobrze się komponuje z łupkiem i bielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.11.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 jezuuuuuuuuusiczku decha mi zaparło, mało brakowało a bym sie udusiła Szybko mnie tu donoś Pontypendy CO, KTO, JAK, Z CZEGO, SKĄD, ZA ILE i ILE. Najlepiej dzis bo nie zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.11.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 zapomniałam dodac mmmmmmmmoooooooorrrrrrrrreeeeeeee zdjecblagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Bardzo ladny dom z ta drewniana elewacja. Szkoda, ze tak malo zdjec, trzeba bedzie dodac kilka ujec. A wklad do kominka super, zdradzisz czy bardzo drogi? No i ja tez upominam sie o fotki wnetrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 11.11.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Szybko mnie tu donoś Pontypendy CO, KTO, JAK, Z CZEGO, SKĄD, ZA ILE i ILE malmuc, na elewacji pyszni się modrzew z polskich bieszczad, pomalowany lakierobejcą w kolorze chyba pinia, jutro sprawdzę jakiej firmy. Wykonawca również z tych samych okolic co deski, namiary na tego Pana dostałam od evity, u której też robił modrzewiowe wstawki na elewacji, jak pisałam w dzienniku mogę go polecić z czystym sumieniem. Namiary mogę przesłać na priva. Pan pierwszy raz przyjechał chyba w sierpniu, wszystko wymierzył, a po kilku dniach podał mi wycenę. Za całość zapłaciłam 6 tys. ( deski, trzykrotne malowanie, robocizna). Ile jest metrów nie wiem. Pozdrowienia i dużo świerzego powietrza kobieto bo kto to słyszał, żeby z powodu desek tracić oddech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 11.11.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 jewrioszka Napisz kiedy zamieszkasz i koniecznie zrób dla swoich fanów zbliżenia wykończyń pod połaciówkami Zamieszkać musimy do końca stycznia, bo mieszkanko już zadatkowane przez nabywców. Będę pamiętać o oknach i przy następnej okazji postaram się coś więcej wkleić. zelijka, dzięki bardzo, mało zdjęć ?-już nad tym pracuję A wklad do kominka super, zdradzisz czy bardzo drogi? tani nie był, ale są droższe, mój kosztował 8500 zł. z Panem Szefem trochę negocjowałam cenę za położenie płytek i przesunął termin rozpoczecia prac na przyszły wtorek...więc na wnętrza jeszcze musicie poczekać. ...właściwie to zostało tylko wybrać parkiet i wykonawcę, zamówić schody, zamówić kuchnię, zamówić blat, zamówić jakieś łóżko, zamówić jakieś urządzenia do kuchni i łazienki, pomalować, odczyścić, zamówić jakieś inne meble i już można się wprowadzać 1,5 miecha - lajtowy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 11.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Hej, deski piękne! Przyłączam się do chóru wołającego o serwis foto! Sprawę prezentów świątecznych to właściwie masz z głowy: dzieciom po komodzie, mężowi łóżko , a sobie ... kuchnia mi przyszła do głowy, ale to paskudnie stereotypowe - może Ci jakiegoś rekuperatora trzeba? Pozdrawiam! PS: Czy miara krawiecka już zakupiona (do odcinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.11.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 na elewacji pyszni się modrzew z polskich bieszczad w takim razie nie ma co sie porywac na modrzew kanadyjski, syberyjski i pieron wie skąd jeszcze? pomalowany lakierobejcą w kolorze chyba pinia a gdyby pomalowac lakierobejca bezbarwna to jak by sie to prezentowało? jasniejsze by było? Tak domek Evity dokladnie sobie zapamietalam tez fantastyczny. Namiary mogę przesłać na priva. Czekam z niecierpliwoscia Pozdrowienia i dużo świerzego powietrza kobieto bo kto to słyszał, żeby z powodu desek tracić oddech deski....? deski....? a dachówka ??????? a okna???????? a cały projekt???????? Widze teraz u Ciebie jak to pieknie wyglada i moje plany, wizje troszke nabrały wyrazu, tyle ze jak ty masz bialy tynk tak ja bede miala klinkier tyle ze koloru klinkieru jeszcze nie wybralam i w ogole zaczynam sie bac czy to nie bedzie zbyt pstrokato? no i czy moja powierzchnia do odeskowania mnie nie zabije finansowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Dzieki za podanie ceny tego wkladu kominkowego. Nie drogi, mowisz? Moj caly z obudowa i robocizna mial tyle kosztowac. No i czekam na fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 12.11.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Łożesz ty, bozicku jedyny, ale ładne. Normalnie mnie zatkało, śłiczne, ładne, cudowne, nieszablonowe etc. My tez tak chcemy, czy możemy poprosic o namiar na tego pana co robił Ci wykończeniówkę drewnem? Tez chcemy w kilky miejscach mieć drewniane wstawki, co prawda chcemy to zrobic sami ale może tena pan nam cos doradzi lub odwiedzie od pomysły samowykonastwa i nam to zrobi? Poprosimy tez o namiar na dechy. Qrcze naprawde ładne, co prawda to całkowicie nie nasz styl ale bardzo mi sie podoba. Kiedy grill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacek2006 12.11.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Piękny dach! Sami jesteśmy teraz przed koniecznością wyboru dachówki, chociaż mój mąż upiera się na dachówkę w odcieniu czerwonym, ja jednak wolę ciemną. Czy mogłabym prosić o podanie dokładnej nazwy tej dachówki oraz producenta.Dziękuję, teraz tylko zostaje przekonać mężusia, że wybór tej dachówki to strzał w dziesiątkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 12.11.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 tacek2006, Creaton Domino kolor łupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacek2006 12.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 A wogóle dach dachem, ale cały dom prezentuje się super.Jeszcze to połączenie z drewnem.Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2006 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Super domek z tymi drewnianymi wykończeniami wygląda Bardzo elegancko ale i ciepło zarazem Gratuluję efektu Całe szcżeśice że dach płaski masz juz za sobą Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts