Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika pontypendy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 260
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Hej, dopiero dzis trafiłem do Twojego dziennika i musze napisac że bardzo mi się podoba.

Ochy i achy to robiłem razem z Kasią jakoś tak po ciemku jak nas oprowadzałas.

Ale chetnie je powtorzę przy ponownej okazji ( ale sie sprytnie wprosiłem :wink: ), cieszymy sie że juz masz prądzik bo to wróży że zobaczymy Twoje cudo przy świetle 8)

Napisz kiedy zamieszkasz i koniecznie zrób dla swoich fanów zbliżenia wykończyń pod połaciówkami :p .

Pozdrawiamy serdecznie K i C.

Szybko mnie tu donoś Pontypendy CO, KTO, JAK, Z CZEGO, SKĄD, ZA ILE i ILE

malmuc,

na elewacji pyszni się modrzew z polskich bieszczad, pomalowany lakierobejcą w kolorze chyba pinia, jutro sprawdzę jakiej firmy.

Wykonawca również z tych samych okolic co deski, namiary na tego Pana dostałam od evity, u której też robił modrzewiowe wstawki na elewacji, jak pisałam w dzienniku mogę go polecić z czystym sumieniem.

Namiary mogę przesłać na priva.

Pan pierwszy raz przyjechał chyba w sierpniu, wszystko wymierzył, a po kilku dniach podał mi wycenę. Za całość zapłaciłam 6 tys. ( deski, trzykrotne malowanie, robocizna). Ile jest metrów nie wiem. :oops:

Pozdrowienia i dużo świerzego powietrza kobieto bo kto to słyszał, żeby z powodu desek tracić oddech :wink: :lol: :lol:

jewrioszka

Napisz kiedy zamieszkasz i koniecznie zrób dla swoich fanów zbliżenia wykończyń pod połaciówkami

Zamieszkać musimy do końca stycznia, bo mieszkanko już zadatkowane przez nabywców. Będę pamiętać o oknach i przy następnej okazji postaram się coś więcej wkleić.

zelijka,

dzięki bardzo, mało zdjęć ?-już nad tym pracuję

A wklad do kominka super, zdradzisz czy bardzo drogi?

tani nie był, ale są droższe, mój kosztował 8500 zł.

z Panem Szefem trochę negocjowałam cenę za położenie płytek i przesunął termin rozpoczecia prac na przyszły wtorek...więc na wnętrza jeszcze musicie poczekać.

...właściwie to zostało tylko wybrać parkiet i wykonawcę, zamówić schody, zamówić kuchnię, zamówić blat, zamówić jakieś łóżko, zamówić jakieś urządzenia do kuchni i łazienki, pomalować, odczyścić, zamówić jakieś inne meble i już można się wprowadzać :)

1,5 miecha - lajtowy termin

Hej,

deski piękne! Przyłączam się do chóru wołającego o serwis foto!

Sprawę prezentów świątecznych to właściwie masz z głowy: dzieciom po komodzie, mężowi łóżko 8) , a sobie ... kuchnia mi przyszła do głowy, ale to paskudnie stereotypowe - może Ci jakiegoś rekuperatora trzeba?

Pozdrawiam!

PS: Czy miara krawiecka już zakupiona (do odcinania) :lol:

na elewacji pyszni się modrzew z polskich bieszczad

w takim razie nie ma co sie porywac na modrzew kanadyjski, syberyjski i pieron wie skąd jeszcze?

pomalowany lakierobejcą w kolorze chyba pinia

a gdyby pomalowac lakierobejca bezbarwna to jak by sie to prezentowało? jasniejsze by było?

Tak domek Evity dokladnie sobie zapamietalam :) tez fantastyczny.

Namiary mogę przesłać na priva.

Czekam z niecierpliwoscia

Pozdrowienia i dużo świerzego powietrza kobieto bo kto to słyszał, żeby z powodu desek tracić oddech :wink: :lol: :lol:

deski....? deski....?

a dachówka ???????

a okna????????

a cały projekt????????

Widze teraz u Ciebie jak to pieknie wyglada i moje plany, wizje troszke nabrały wyrazu, tyle ze jak ty masz bialy tynk tak ja bede miala klinkier tyle ze koloru klinkieru jeszcze nie wybralam i w ogole zaczynam sie bac czy to nie bedzie zbyt pstrokato? :(

no i czy moja powierzchnia do odeskowania mnie nie zabije finansowo? :(

Łożesz ty, bozicku jedyny, ale ładne. :o 8)

Normalnie mnie zatkało, śłiczne, ładne, cudowne, nieszablonowe etc.

My tez tak chcemy, czy możemy poprosic o namiar na tego pana co robił Ci wykończeniówkę drewnem?

Tez chcemy w kilky miejscach mieć drewniane wstawki, co prawda chcemy to zrobic sami ale może tena pan nam cos doradzi lub odwiedzie od pomysły samowykonastwa i nam to zrobi? :-?

Poprosimy tez o namiar na dechy.

Qrcze naprawde ładne, co prawda to całkowicie nie nasz styl ale bardzo mi sie podoba.

Kiedy grill? :wink:

Piękny dach! Sami jesteśmy teraz przed koniecznością wyboru dachówki, chociaż mój mąż upiera się na dachówkę w odcieniu czerwonym, ja jednak wolę ciemną. Czy mogłabym prosić o podanie dokładnej nazwy tej dachówki oraz producenta.Dziękuję, teraz tylko zostaje przekonać mężusia, że wybór tej dachówki to strzał w dziesiątkę.Pozdrawiam